AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hamza Dag Açiklamasi 'Bu Seçim Her Birimiz Için, Evlatlarimiz Için Kiymetli'

Seçim çalismalari çerçevesinde ziyaret ettigi Kütahya’nin Hisarcik ilçesinde vatandaslarla bir araya gelen AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hamza Dag, "Bu seçim her birimiz için, evlatlarimiz için kiymetli" dedi.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hamza Dag Açiklamasi 'Bu Seçim Her Birimiz Için, Evlatlarimiz Için Kiymetli'
AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hamza Dag, Hisarcik ziyaretinde AK Parti Il Baskani Mustafa Önsay ve AK Parti Kütahya Milletvekili adayi Adil Biçer ile birlikte Belediye Baskani Fatih Çaliskan’i makaminda ziyaret ederek, ilçenin sorunlari hakkinda bilgi aldi. Ziyarette AK Parti Ilçe Baskani Ahmet Çümen de hazir bulundu. Dag, Önsay ve Biçer daha sonra Cumhuriyet Meydani’nda vatandaslarla bir araya geldi.

AK Parti Il Baskani Mustafa Önsay, burada yaptigi konusmada, "Seçime hizli bir sekilde ilerliyoruz. Kalan süreçte zamani çok iyi degerlendirerek gerek Hisarcik’tan, gerek Kütahya’mizdan Cumhurbaskanimiza ve AK Parti’ye en büyük destegi vermeyi arzuluyoruz. 10 aydan bu yana hep o gün için hazirlik yaptik. Hep beraber buralarda çalismalar yürüttük. Artik son düzlükteyiz. Hisarcik büyümenin esiginde olan bir ilçe, bu davanin, bu yürüyüsün size ihtiyaci var. Buradan vereceginiz destek çok kiymetli" dedi.

Genel Baskan Yardimcisi Hamza Dag ise vatandaslara hitabinda, 14 Mayis seçiminin önemini hep konustuklarini ve her zaman dile getirdiklerini söyledi.

Dag, "Bu seçimin her birimiz için, evlatlarimiz için kiymetli ve önemli oldugunu neredeyse 2 yildan beri konusuyoruz. Aslinda su açidan konusuyoruz. 20 yildir birçok kazanim, birçok elde ettigimiz isler var. Bu elde ettigimiz kazanimlarin devami için konustuk. 2-3 aydir 7’li masanin açiklanmasindan bu yana ya Kandil’den, ya Kandil’in uzantisi Avrupa’dan ya da onun sözcülügünü yapan siyasi partiden sinirlari zorlayici, seçim öncesi olmasi hasebiyle de bir sinir asimi olacak düzeyde 40 bin evladimizin Türk-Kürt sehit olmasina sebep olan ve bir mahkeme karariyla önce idam cezasina, sonra agirlastirilmis müebbet hapis cezasina çevrilmis terörist basinin saliverilecegine dair israrli ifadeler, sözler ve bu sözleri medet umduklari yerden de, bununla ilgili toplumu rahatlatacak bir açiklamanin gelmemesi hepimizi bu seçimde ne kadar önemli bir tercihte bulunacagimizin en büyük göstergesi" diye konustu.

Kaynak: İHA