Ilahiyat Fakültesi'nden 50 Ögrenci Köycegiz'e Misafir Oldu

Mugla’nin Köycegiz ilçesinde Müftülük ve TDV Köycegiz Subesi, Istanbul Üniversitesi Ilahiyat Fakültesi’nden 50 ögrenciyi Köycegiz’de misafir etti.

Ilahiyat Fakültesi'nden 50 Ögrenci Köycegiz'e Misafir Oldu


Istanbul Ilahiyat Fakültesi Dinler Tarihi Anabilim Dali Ögr.Gör.Dr. Elif Tokay ve Fakülte sekreteri Nedim Saglam mihmandarliginda Köycegiz’e gelen ögrencilere Ilçe Müftülügü Gençlik Koordinatörü Mustafa Özdil ve Vaiz Rauf Evleksiz eslik ettiler. Köycegiz Kulak Mesire alaninda Ilçe Müftüsü Ahmet Karagöz Ilahiyat Fakültesi ögrencileriyle yemekli toplantida bir araya geldi.

Tek tek ögrencilerle tanisip sohbet eden Müftü Karagöz; ”Sizleri Köycegiz’de agirlamaktan, sizlerle bir arada olmaktan son derece memnun oldum. Hepinize ögrencilik hayatinizda ve ögrencilikten sonra atilacaginiz hayat yolunda basarilar diliyorum.” dedi.

Konusmalardan sonra Dr.Ögr.Görevlisi Elif Tokay ve Sekreter Nedim Saglam, Müftü Karagöz’e misafirperverlikten dolayi tesekkür ederek plaket takdim edip, fakülte yayinlarindan kitaplar hediye ettiler. Ilahiyat Fakültesi ögrencileri Köycegiz’in tarihi Kaunos antik kentini, Yuvarlak Çayi ve Köycegiz Gölünü ziyaret ederek ilçeden ayrildilar.
Kaynak: İHA