Gaziantep'te Feci Kaza Açiklamasi Alev Topuna Dönen Araçtaki 1 Kisi Yanarak Öldü

Gaziantep’te iki aracin çarpismasi sonucu araçlardan biri uçuruma uçtuktan sonra alev topuna döndü. Alev topuna dönen araçtaki bir kisi feci sekilde yanarak hayatini kaybederken kazada 5’i agir toplam 8 kisi de yaralandi. Feci kazanin ardindan aracin alev alev yandigi anlar ise cep telefonu kamerasina yansidi.

Gaziantep'te Feci Kaza Açiklamasi Alev Topuna Dönen Araçtaki 1 Kisi Yanarak Öldü
Feci kaza, Sehitkamil ilçesi Ibrahimli Çevreyolu’nda meydana geldi. Iddiaya göre, ayni yönde seyir halinde olan 34 CYG 839 ve 34 GD 4652 plakali iki araç, kontrolden çikarak çarpisti. Çarpismanin ardindan uçuruma uçan araçlardan biri alev topuna döndü. Yasanan feci kazanin ardindan çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis, saglik ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Bir kisi yanarak öldü, 5’i agir 8 kisi yaralandi

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alev topuna dönen araca müdahale ederek söndürdü. Söndürülen araçta yapilan incelemelerde araç içerisinde bulunan bir kisinin feci sekilde yanarak hayatini kaybettigi belirlendi. Feci kazada yaralanan 5’i agir 8 kisi ise olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan saglik ekiplerince çesitli hastanelere kaldirilarak tedavi altina alindi.

Aracin alev alev yanma anlari cep telefonu kamerasinda

Öte yandan feci kazanin ardindan yanan aracin alev topuna dönme anlari ve olay yerinde yasanan panik cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi. Feci kaza ile ilgili genis çapli sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA