AYTO Baskani Ülken Yeniden TOBB Yönetiminde

Aydin Ticaret Odasi (AYTO) Baskani Hakan Ülken, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi’nin (TOBB) 79’uncu Genel Kurulu’nda yeniden baskanliga seçilen Rifat Hisarciklioglu’nun yönetiminde yer aldi. TOBB Yönetiminde Aydin’i 3. dönemde de kesintisiz temsil etmenin kendisi için büyük bir onur oldugunu belirten Ülken, “Burada Hakan Ülken degil, Aydin var. Aydinimiza ve ülkemize hizmet etmeye devam edecegiz” dedi.

AYTO Baskani Ülken Yeniden TOBB Yönetiminde
Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi 79. Olagan Genel Kurulu yapildi. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve Ticaret Bakani Mehmet Mus’un katilimi ile TOBB Ikiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçeklestirilen Genel Kurulu’nda Hizmet Seref Belgesi Plaket Töreni ve yerli ve milli otomobil Togg için kura çekimi de gerçeklestirildi.



“Hakan Ülken degil Aydin var”

Is dünyasinin yakindan takip ettigi TOBB 79. Genel Kurulu’nda Aydin Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Hakan Ülken’in 3.kez yer almasi Aydin’i hem heyecanlandirdi hem de mutlu etti. Aydin Ticaret Odasi Baskani Hakan Ülken, devam eden kongrede basin mensuplarinin sorularina, “TOBB yönetiminde 3 dönemdir yer almak benim için çok büyük bir onur. Ancak sunu belirtmeliyim ki, burada Hakan Ülken yok, Aydin ilimiz var. Aydin Ticaret Odasi var, Aydin Ticaret Odasi’nin üyeleri var, Aydin’in 9 Oda Borsasi var. Sorumlulugumuzun bilincindeyiz. Daha fazla çalismaya daha fazla üretmeye ve daha fazla Aydinimiza ve ülkemize hizmet etmeye devam edecegiz. Bu görevi bana layik gören basta TOBB Baskanim Rifat Hisarciklioglu olmak üzere, tüm TOBB delegelerine, Aydin’in 9 Oda Borsa Baskani, Odamin Üyeleri ve yol arkadaslarima sükranlarimi sunuyorum. Bu basari Aydin’imiz ve Odamizin gururudur, Odamiza ve ilimize ugurlu olsun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA