AK Parti Il Binasinda Kedi Kurtarma Operasyonu

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskanligi’nda havalandirma borulari içerisine sikisan kediler itfaiyenin operasyonu ile kurtarildi.

AK Parti Il Binasinda Kedi Kurtarma Operasyonu
Olay, kent merkezi Marulcu mahallesinde AK Parti Afyonkarahisar Il Baskanligi binasinda yasandi. Binadaki havalandirma borularindan sesler geldigini duyan parti görevlileri içerde kediler oldugunu görünce hayvanlari kurtarmak için girisimde bulundular. Görevliler kedileri kurtaramayinca itfaiyeyi arayarak yardim istedi. Ihbar üzerine bölgeye gelen ekipler ardindan havalandirma borularini sökerek kedileri kurtardi. Yaklasik 1 saat süren çalismanin ardindan kediler özgürlüklerine kavustu.

Kurtarma operasyonu ile ilgili konusan parti görevlilerinden Oktay Yüksel, kedilerin partinin maskotu oldugunu söyleyerek, “Sevimli kedilerimiz sabah saatlerinde havalandirma borusunun içerisine kaçmis. Biz de kedilerin annesi bagirinca fakrina vardik. Önce biz çikarmak için ugrastik ama basaramayinca itfaiyeyi çagirdik ve onlar geldi. Yaklasik 1 saatlik çalisma sonrasi kediler annelerine kavustu” dedi.

Kaynak: İHA