Kaymakam Aydin, Kirsal Mahallelerdeki Çalismalari Inceledi

Van’in Ipekyolu Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ihsan Emre Aydin, kirsal mahallelerde vatandaslarla bulusmaya ve yapilan çalismalari yerinde incelemeye devam ediyor.

Kaymakam Aydin, Kirsal Mahallelerdeki Çalismalari Inceledi
Bugün gerçeklestirdigi ziyaretlerde Agzikara, Yukari Güneyce, Ilikaynak ve Asagi Gölalan mahallelerini ziyaret eden Kaymakam Aydin, burada mahalle halkiyla samimi bir ortamda bir araya geldi. Kirsal mahallelere yönelik baslatilan yol yapim çalismalarini da yerinde denetleyen Kaymakam Aydin, yapilan çalismalarin yani sira kirsal mahalle okullarini da ziyaret ederek egitim gören ögrencilerle bir araya geldi. Ögrencilerle yakindan ilgilenen Aydin, okul müdürü ve ögretmenlerden yapilan egitim ögretim çalismalari hakkinda da bilgiler aldi.

Ziyaretlerinde vatandaslarin sorunlarini dinleyen ve çözüm önerileri sunan Aydin, mahallelerin ihtiyaçlarina yönelik çalismalari da degerlendirdi. Vatandaslarin taleplerini dikkate alan Aydin, ilgili kurumlarla koordinasyon içerisinde hareket ederek çözülmesi için çalisma yapacaklarini söyledi.

Mahalle ziyaretleri sirasinda halkla bir araya gelmekten duydugu memnuniyeti dile getiren Aydin, "Hemsehrilerimizin bizlere ilettigi sorunlari çözmek ve onlarin yasam kalitesini artirmak için elimizden gelen her seyi yapiyoruz. Kirsal mahallelerimizin ihtiyaçlarini belirleyip, çözüm odakli çalismalarimizi sürdürecegiz" dedi.

Aydin, kirsal mahallelerin ihtiyaçlarinin belirlenmesi ve bölgedeki yasam standartlarinin yükseltilmesi açisindan yaptigi ziyaretlerin büyük önem tasidigini ifade etti.

Ziyaretler sirasinda mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sohbet eden Aydin, vatandaslarin görüs ve önerilerini alarak bölgedeki çalismalarin da kararlarina yön vermeye çalistiklarini ifade ederek halkin beklentilerine kulak veren bir anlayisla yil boyunca çalismalarina devam edeceklerini ve yilsonunda toplamda 100 bin metrekare parke kilit tasi uygulama projesini nihayete erdireceklerini söyledi.



Kirsal mahalle sakinleri ise Kaymakam ve Belediye Baskan Vekili Aydin’in yakin ilgi göstermesinden son derece memnun olduklarini dile getirdiler.
Kaynak: İHA