Holding Çalisanlari 'Yenilige Dogru' Toplandi

Maher Holding’in tüm çalisanlariyla bir araya geldigi toplantida 2015’ten bu yana gösterdigi gelisim degerlendirildi.

Holding Çalisanlari 'Yenilige Dogru' Toplandi
2023’ü “degisim, dönüsüm, etkilesim” yili olarak belirleyen Maher Holding, düzenledigi toplantida tüm çalisanlariyla bir araya geldi. Holding CEO’su Levent Uluçeçen’in Mevlana’dan aktardigi “Simdi yeni seyler söylemek lazim” dizeleriyle açilisi yapilan toplantida grubun 2015’ten bu yana gösterdigi gelisim çalisanlarla paylasilirken, bundan sonra izleyecegi degisim degerlendirildi. Holding ve istirakleri Quick Sigorta ve çesitli sirketlerle 300’ü asan çalisanin bir araya geldigi toplantiyi Mevlana’nin “Yenilige Dogru” siiriyle açan Uluçeçen, “Simdi yeni seyler söylemek lazim” dizesini öne çikardi.

“Simdi bu büyüklügü sürdürülebilir kilma zamani”

Quick Sigorta’nin holdingin amiral gemisi oldugunu ve bir sigorta sirketinden daha fazlasini ifade ettigini belirten Uluçeçen, tüm istiraklerin birbiriyle entegre ve birbirini gelistiren bir ekosistemde oldugunu söyledi.

2023’ün “degisim, dönüsüm, etkilesim” yili olarak belirlenmesinde bu ekosistemin rolüne vurgu yapan Uluçeçen, holdingi simdiki konumundan daha yukariya tasiyacak olan kisilerin yine holdingin içinden yetisecek gençler olduguna dikkat çekti. 5 yil içerisinde sirketin geldigi büyüklüge deginen Uluçeçen, “Simdi bu büyüklügü sürdürülebilir kilma zamani. Bu sayilara ulasmak elbet kolay olmadi ancak burada kalabilmek daha da önemli” dedi.



Üç yeni sirket müjdesi

Maher Holding Sigorta Grubu Baskani Ahmet Yasar, çok sayida genç çalisanin kendi öneri ve beklentilerini paylasmasinin ardindan holdingin vizyonuna göre yürütülen projeleri ve asi gelistirmelerinden uzay çalismalarina, otonom otobüs yazilimlarindan sehir modellemelerine kadar uzanan yatirimlari anlatti. Proje gelistirme, mobilite ve risk yönetimi ve yapi teknolojileri dallarinda hayata geçecek üç yeni sirketin müjdesini veren Yasar, Avrupa’da kurulacak sigorta sirketiyle ilgili de, “Araya pandemi girince beklemeye aldigimiz Avrupa’da bir sigorta sirketi kurma hayalimize kaldigimiz yerden devam edecegiz. O projeyi bekletirken bos durmadik ama baska sirketlerin kurulusunu gerçeklestirdik. Avrupa’daki sigorta sirketi yatirimini nasil bir süreçle baslatacagimizin detaylarini görüsüyoruz” seklinde konustu.

Gün boyu devam eden toplantilarda Maher Holding Yönetim Kurulu Üyesi Gökay Erdemoglu, Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy, Corpus Sigorta Genel Müdürü Murat Sisli, Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadag, Qpay Genel Müdürü Onur Baran Çaglar, MHR GYO Genel Müdürü S. Nurkan Kaçmaz, Valde Genel Müdürü Azak Yasarkurt sorumlu olduklari sirketler adina sunumlar yaparak 2023 ve gelecek vizyonlarini ortaya koyarken, çalisanlar da interaktif bir sekilde katilim gösterip önerilerini paylasti. Toplantida ayrica grubun üst düzey yöneticileri ve is ortaklari görüslerini paylastilar.

Öte yandan Quick Sigorta ve Corpus Sigorta’dan olusan Maher Holding Sigorta Grubu, 2022 yilini 15 milyar 758 milyon TL aktif büyüklük ve 4 milyar 159 milyon TL öz sermaye büyüklügü ile 5. sirada tamamladi.
Kaynak: İHA