Sinop'ta Seçim Güvenligi Degerlendirme Toplantisi

Sinop Valiligi tarafindan, 14 Mayis’ta yapilacak seçim için güvenlik toplantisi düzenlendi. Toplantida seçim sürecinde uyulmasi gereken mevzuat ile seçim gününde alinacak tedbirler anlatildi.

Sinop'ta Seçim Güvenligi Degerlendirme Toplantisi
Sinop Valiligi toplanti salonunda Vali Yardimcisi Abdullah Sahin baskanliginda düzenlenen toplantiya Sinop Il Emniyet Müdürü Tarikhan Çetiner, Il Jandarma Komutani Ferhat Kuran, Il Seçim Kurulu Baskani Ibrahim Hatipoglu katildi.

Seçim sürecinde uyulmasi gereken mevzuat ile seçim gününde alinacak tedbirleri aktaran Vali Yardimcisi Sahin, bu süreçte farkindalik olusturmayi hedeflediklerini, basin kuruluslari ile kurumlar arasi iletisimin saglanmasini, sürecin saglikli ve sorunsuz sekilde yürütülmesini istediklerini belirtti.

Ardindan Sinop Il Emniyet Müdürlügü Güvenlik Subesi personeli tarafindan, 14 Mayis’ta gerçeklesecek Cumhurbaskani ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin huzurlu ve güvenli bir ortamda yapilmasinin saglanmasi amaciyla alinan ve alinacak önlemlerle ilgili bilgilendirmeler yapildi.
Kaynak: İHA