'KE'Nin 20. Sayisindaki Konuklar Erendiz Atasü Ve Gülten Akin Oldu

Kartal Belediyesi tarafindan 2 aylik periyotlarla çikarilan edebiyat, kültür, sanat dergisi “KE”, Türk edebiyatinin iz birakmis isimlerini sayfalarina tasimaya devam ediyor. Derginin 20. sayi konuklari yazin dünyasinin yasayan isimlerinden Erendiz Atasü ile 14 Kasim 2015’te hayatini kaybeden siirin “incelikli, duyarli, kucaklayici” isimlerinden Gülten Akin oldu.

'KE'Nin 20. Sayisindaki Konuklar Erendiz Atasü Ve Gülten Akin Oldu
Erendiz Atasü üzerine gerçeklestirilen yazi ve söylesilerde Nilgün Çelik, Elif Dervis, Nese Aksakal, Meliha Yildirim ve Tugba Eren okurlari selamlarken, Pelin Taskesen’e ait Erendiz Atasü illüstrasyonu ise renkli ve keyifli bir görsel sunuyor. Ek dosya niteliginde bulunan Gülten Akin çalismalari Ayça Erdura, Betül Dünder, Buket Düzgen, Çigdem Sezer, Nalan Çelik ve Pelin Sanli Türgen’e ait. “KE”nin dosya disi çalismalari ise Haydar Ergülen, Kadir Aydemir, Hatice Günday Sahman, Ayfer Karakas, Gülser Kut Arat, Özlem San, Oya Uysal, Yonca Yasar, Saniye Kisakürek, Baris Yildirim, Yonca Tandogan, Ömer Turan, Serkan Türk, Arife Kalender, Kadir Incesu, Elif Hopyar, Gülsah Kabal, Gönül Demircioglu, Nuray Elçin, Rabia Çelik Çadirci, Ercan y Yilmaz, Abdullah Ezik, Turgay Kantürk, Zeki Altin, Mertcan Karacan, Havva Yilmaz, Alptug Topaktas, Beyhan Dagci ve Saba Duran’dan olusuyor.

Derginin önceki sayilarinda yer alan “Kitaplar Arasinda” baslikli sayfasi, yeni çikan eserleri bu sayida da tanitmaya devam ediyor.
Kaynak: İHA