Pendik'te Laf Atma Kavgasinda Sosyal Medya Fenomeninin Tekme Ve Yumruklari Havada Uçustu

Pendik’te sosyal medyada babasiyla çektigi videolar ile taninan Alisen Olucak, trafikte laf atma yüzünden 2 kisiyle tartisti. Fenomenin tekme ve yumruklarinin havada uçustugu kavga cep telefonu kamerasina yansidi.

Pendik'te Laf Atma Kavgasinda Sosyal Medya Fenomeninin Tekme Ve Yumruklari Havada Uçustu
Olay, geçtigimiz günlerde Pendik’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sosyal medyada babasiyla çektigi videolar ile taninan sosyal medya fenomeni Alisen Olucak, Pendik’te trafikte seyir halindeyken iddiaya göre kendisine laf atan 2 kisiyle tartismaya basladi.

Tartisma küfürlerin havada uçusmasiyla kavgaya dönüstü. Sinirlerine hakim olamayan sosyal medya fenomeni, kendisine laf atan 2 kisiye tekme ve yumruklarla saldirdi. Yasanan olay nedeniyle trafik durma noktasina gelirken, tekme yumruklarin havada uçustugu kavga çevredeki vatandaslarin araya girmesiyle son buldu. Korku dolu o anlar cep telefonu kamerasina yansidi.

“Biçak çekerek saldirdilar”

Sosyal medya fenomeni Alisen Olucak, “Babamla içeriklerimiz bu sekilde olabilir ama ben sokakta kavga edecek bir adam degilim. Pendik çarsida trafikte seyir halinde aracimla müzik dinlerken 2 kisi atarli bir sekilde ’Kardes o teybi kapat, ben yanimdaki arkadasimi duyamiyorum’ diye bagirdi. Ben araçtan indigimde bana saldirdilar. Biz de Karamürsel sepeti miyiz. Bize vuran adama kucak mi açalim, sarilalim mi? Onlar bana vurunca ben de ikisinin hakkini verdim. Içlerinden bir tanesi biçak çekti. Ben yetistigim mahalleye göre, semte göre geregini yaptim” dedi.

Kaynak: İHA