Italya'da Kiyafet Toplanan Yardim Kutusunda Yeni Dogmus Bebek Cesedi Bulundu

Italya’nin Milano kentinde ihtiyaç sahiplerine ulastirilmak üzere belirli yerlere konan kiyafet ve ayakkabi yardim kutularindan birinde yeni dogmus bir bebegin cansiz bedeni bulundu.

Italya’nin Milano kentinde kan donduran bir olay yasandi. Milano’nun kuzeydogusundaki Citta Studi bölgesinde ihtiyaç sahiplerine ulastirilmak üzere belirli yerlere konan kiyafet ve ayakkabi yardim kutularindan birinde sarkan küçük bir el fark eden yasli kadin durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri, kutuda yeni dogmus bir bebegin cansiz bedenini buldu. Milano bölge savcisi Paolo Storari konuya iliskin sorusturma baslatildigini açikladi.

Adli tip tarafindan yapilan ilk incelemelerde bebegin vücudunda darp izine rastlanmadi.

Taziye mesaji yayinlandi

Ihtiyaç sahiplerine ulastirmak için Milano’nun çesitli noktalarina yardim kutulari birakan hayir kurulusu Caritas, yasanan olayin ardindan sosyal medya hesaplarindan taziye mesaji yayinladi. Caritas yetkilileri, aci veren olayin ardindan maddi durumu yetersiz olan aileleri desteklemek için daha fazla çalisilmasi gerektigini vurguladi. Bebegin cansiz bedeninin bulundugu kutunun yanina çiçekler birakildi.
Kaynak: İHA