Gaziantep'te 33 Kilo Bonzai Ele Geçirildi

Gaziantep’te jandarma ekiplerince uyusturucu tacirlerine yönelik yapilan operasyon sirasinda baskin yapilan bir adreste çantalar dolusu bonzai ele geçirildi. Toplamda 33 kilo uyusturucu bonzai maddesinin ele geçirildigi operasyon sonucunda gözaltina alinan 6 süpheliden 5’i tutuklandi.

Gaziantep'te 33 Kilo Bonzai Ele Geçirildi
Gaziantep Il Jandarma Komutanligi ekipleri, kaçakçilik ve uyusturucuyla mücadeleye yönelik adli makamlarin koordinesinde operasyon yapti. Titiz planlama ve takip çalismalari sonucunda uyusturucu madde imal ve ticareti yaptigi belirlenen 6 süpheli sahsin adresine operasyon düzenlendi.



33 kilo bonzai ele geçirildi

Süpheli sahislar düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltina alinirken, adreslerinde yapilan aramalarda çantalar dolusu bonzai ele geçirildi. Toplamda ise 33 kilogram bonzai, 6 adet cep telefonu, 1 adet hassas terazi ve 8 bin 90 TL suçtan elde edilen gelir ele geçirildi.

Süpheli sahislardan 5’i tutuklandi

Gözaltindaki islemleri tamamlandiktan sonra adli makamlara sevk edilen süpheli sahislardan 5’i tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, 1 süpheli ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA