Balçik Ve Pelitli'de Hak Sahiplerine Tapulari Teslim Edildi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Balçik Mahallesi GK 2 ve Pelitli Mahallesi GK 5 bölgelerindeki 1306 hak sahibine tapulari teslim edildi.

Balçik Ve Pelitli'de Hak Sahiplerine Tapulari Teslim Edildi
Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende Balçik Mahallesi GK 2 ve Pelitli Mahallesi GK 5 bölgelerindeki hak sahiplerine tapulari teslim edildi. Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz’ün ev sahipliginde düzenlenen törene, Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, Gebze Kaymakami Mehmet Ali Özyigit, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayi Yasemin Özdemir, AK Parti Gebze Ilçe Baskani Recep Kaya, MHP Gebze Ilçe Baskani Bülent Özdemir, belediye meclis üyeleri, belediye baskan yardimcilari ve hak sahibi vatandaslarin aileleri katildi.



"Bu hedefimizde hiçbir sapma olmadan devam ediyoruz"

1306 hak sahibine tapularinin teslim edildigi törende konusan Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz, "Bizler göreve geldigimizde kendimize Gebze’de imar ve mülkiyet ile ilgili hiçbir sorun birakmama gibi bir hedef koymustuk. Bu hedefimizde hiçbir sapma olmadan devam ediyoruz. Bugün de insallah 398 hektar ve 1306 kardesimize tapusunu teslim edecegiz. Biz insallah bu sürecin sonuna kadar köy yerlesik alanlari da dahil olmak üzere insaat faaliyetlerinde bir sorun çikmamasi için bu alanlari olusturacagiz. Bugün tapularini verecegimiz vatandaslarimiza da hayirli olsun diyerek sözlerimi sonlandiriyorum" dedi.



"32. kez tapu teslim töreni yapiliyor"

Gebze’nin önemli bir kent oldugunu ifade eden Kaymakam Mehmet Ali Özyigit, "Bizim bugün baskanimizdan aldigimiz bilgiye göre, önümüzdeki yillar için de kentimizin planlamasi yapiliyor. Hem Büyüksehir Baskanimiza hem de Belediye Baskanimiza çalismalarindan dolayi tesekkür ediyorum" diye konustu.

Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin ise "Yapilan çalismalar gelecege baktiginiz zaman çok kiymetli çalismalar. Gebze’mizin gelecegini sekillendiren çalismalar. 32. kez tapu teslim töreni yapiliyor. Bu çok kiymetli bir çalisma. Ben Baskanimi çok tebrik ediyorum. Bana göre belediyecilik ne diye sorarsaniz belediyecilik bir emanete sahip çikma isi. Bu nedenle bu yönetim güvenilir kisilere verilir. Bizim alnimiz ak. Yazdigimiz gibi, söz verdigimiz gibi yapiyoruz. Biz kadim bir milletin evlatlariyiz. Gücümüzü kudretimizi biliyoruz. Neler yapabilecegimizi biliyoruz. Bu mevsim devletimiz için bahar mevsimidir. Yaptiklarimiz yapacaklarimizin teminatidir. Allah Baskanimizdan razi olsun. 32. tapu töreninde tapusunu alacak kardeslerimize hayirli olsun, bu yil Türkiye’nin yüzyili olacaktir" ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan hak sahiplerine tapulari protokol tarafindan takdim edildi.
Kaynak: İHA