AK Parti Milletvekili Kiliç, 'Aile Ve Gençlik Bankasi Kurulacak'

AK Parti Genel Sekreter Yardimcisi ve Bursa Milletvekili Ahmet Kiliç, Gemlik ilçesine giderek bir dizi temaslarda bulundu.

AK Parti Milletvekili Kiliç, 'Aile Ve Gençlik Bankasi Kurulacak'
AK Parti Genel Sekreter Yardimcisi ve Bursa Milletvekili Ahmet Kiliç, ilçe ziyaretleri çerçevesinde Gemlik’e geldi. AK Parti Gemlik Ilçe Baskani Osman Alemdar, AK Parti Gemlik SKM Baskani Ferhat Özyilmaz, Meclis Üyeleri, ilçe yöneticileri, kadin ve gençlik kollarindan olusan ekiple birlikte gün boyu farkli temaslarda bulundu.

AK Parti Gemlik ilçe Baskani Osman Alemdar, sikilmadik el, çalmadik kapi birakmayacaklarini belirterek her gün farkli Milletvekili ve adayla birlikte vatandaslari ziyaret ettiklerini ifade etti.

Yediden yetmise vatandaslari ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kiliç, vatandaslarin talep, istek ve önerilerini dinledi. Türkiye yüzyilinda Aile ve Gençlik Bankasi Kurulacagini kaynagini ise yerli dogalgaz ve petrol gelirlerinden saglanacagini ifade eden Milletvekili Kiliç, özellikle gençlerin yararlanacagina dikkat çekerek "Üniversiteli gençlerimize gençlik karti ve 10 GB aylik internet, bir defaya mahsus cep telefonu ve bilgisayar aliminda vergi muafiyeti saglayacagiz. Yeni evlenecek çiftlere iki yili geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi verecegiz. Aile ve Gençlik Bankasi faaliyetleri arasinda çocuklarin egitim basta olmak üzere aile kurumunu koruyan ve güçlendiren çesitli hizmetler de desteklenecek" dedi.

Kaynak: İHA