Hayallerine Hazirlanan Gençlerden Canpolat'a Tesekkür

Haliliye Belediyesi bünyesindeki çalisma salonlari ile üniversite sinavina hazirlanan gençler, sunulan sessiz ve nezih ortamda hayallerine bir adim daha yaklasiyor.

Hayallerine Hazirlanan Gençlerden Canpolat'a Tesekkür
Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in talimatlariyla gençlere ve egitime yönelik faaliyetlerini yogunlastiran Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü, çalismalarini titizlikle sürdürüyor.

Üniversite sinavina hazirlanan ve hayallerindeki meslek için ter döken gençler için okuma salonlarini hizmete sunan Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü, gençleri gelecege hazirliyor. Baskan Mehmet Canpolat’in projelerinden olan Ibrahim Tatlises Kültür Merkezi içerisindeki kütüphanede üniversite sinavina hazirlanan gençlere, sessiz ve nezih bir ortamda hem soru çözümü hem de konu tekrari yapacaklari bir ortam sunuluyor. Gençler, sunulan bu imkânlarla gelecege daha emin adimlarla hazirlanirken, düzenli olarak yapilan Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Temel Yeterlilik Testiyle de (TYT) gençlere kendilerini deneme sansi veriliyor. Konu tekrariyla eksik konularini tamamlayan ve deneme sinavlariyla da yanlislarini gören gençler, sunulan ortamda verimli çalisma sansi yakaladiklarini ifade ederek, her zaman egitime destek veren Belediye Baskani Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA