Baskan Demirtas, En Güvenilirler Listesinde 9. Siraya Yerlesti

Ilkadim Ilçe Belediye Baskani Necattin Demirtas, ‘En Güvenilir Ilçe Belediye Baskani’ anketinde yüzde 60,4 oy alarak Türkiye genelinde 9. sirada yer aldi.

Baskan Demirtas, En Güvenilirler Listesinde 9. Siraya Yerlesti
ORC Arastirma Sirketi tarafindan son 4 yilin en güvenilir büyüksehir ve büyüksehir ilçe belediye baskanlarini belirlemek için 15-28 Mart tarihleri arasinda 30 büyüksehirdeki nüfusu 100 binin üzerindeki 184 ilçede anket çalismasi gerçeklestirdi. 21 bin 900 katilimci ile gerçeklestirilen ankette Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, yüzde 60,4 oranla ‘En Güvenilir Ilçe Belediye Baskani’ siralamasinda 9’uncu sirada yer aldi.

“Bu sehre hizmet etmek benim için bir onur”

Çikan anket sonucunun kendisini gururlandirdigini kaydeden Baskan Demirtas, “2019 yilindan bu yana sehrimiz için hemserilerimiz için dogru olduguna inandigimiz, halkimizin gerçekten ihtiyaç duydugu proje ve hizmetleri hayata geçirmenin çabasinda olduk. Bundan sonra da yine üretken belediyecilik anlayisiyla hizmetlerimizi sürdürecegiz. Kurtulus Mücadelesi’nin Ilk adimlarinin atildigi Ilkadim ilçemizi seviyorum. Bu sehre hizmet etmek benim için bir onur kaynagidir. Bu vesileyle bir kez daha bizlere oy veren vermeyen tüm hemserilerime tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA