Kars'ta AK Parti Gövde Gösterisi Yapti

AK Parti Kars Il Baskanligi tarafindan düzenlenen programda 28. dönem milletvekili adaylari tanitildi.

Kars'ta AK Parti Gövde Gösterisi Yapti
AK Parti Kars Il Baskanlig’nca Il Kültür ve Turizm Müdürlügü Salonu’nda Milletvekili Aday Tanitim Programi gerçeklestirildi.

Toplantida 28. Dönem Milletvekilligine aday olan 3 isimin tanitimini yapildi.

Kur’an-i Kerim Tilaveti ve dualarin okunmasiyla baslayan toplantinin açilis konusmasini AK Parti Kars Il Baskan Vekili Kadir Saridag yapti.

Saridag, "14 Mayis seçimleriyle birlikte insallah Türkiye’mizin yeni yüzyilini insa edecegimiz yeni bir döneme yeni bir sürece hep birlikte giris yapacagiz. Iste bu döneminin Türkiye’nin yeni yüzyilinin Türkiye’nin yeni yüz yilindaki atilimlarin mimari iste yine inaniyoruz ki bu kadrolar olacak” dedi.

Baskan Vekili Kadir Saridag’in konusmasinin ardindan AK Parti Kars Milletvekili adaylari Adem Çalkin, Prof. Dr. Yunus Kiliç ve Serkant Aykul, kendilerini tanitan birer konusma gerçeklestirdi. Toplantida 65. Hükümet Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani ve AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan ise bir konusma yaparak adaylara destek verdi. Aday tanitim toplantisi fotograf çekimiyle sona erdi.

Öte yandan AK Parti Il Baskanligi’nca düzenlenen aday tanitim programina yogun ilgi gösteren Karslilar, adeta solunu tika basa doldurarak gövde gösterisi yapti.
Kaynak: İHA