Ölüme Atladi, Yolcu Ve Görevliler Son Anda Kurtardi

Tunceli-Elazig seferini yapan feribottan atlayan sahsi, yolcu ve görevliler son anda kurtardi. Yolcunun kurtarilma anlari feribotun güvenlik kamerasi tarafindan kaydedilirken, ilk müdahalesi feribotta yapilan sahis, Elazig’a kaldirilarak tedavi altina alindi.

Ölüme Atladi, Yolcu Ve Görevliler Son Anda Kurtardi
Olay, geçtigimiz cuma günü Tunceli’nin Pertek ilçesi ile Elazig arasinda sefer yapan feribotta yasandi. Edinilen bilgiye göre, 18.30 feribotuna araciyla binen 49 yasindaki Metin Z. bir süre yol alan feribottan Keban Baraj Gölüne atladi. Olayi gören yolcularin bildirmesi üzerine feribot dururken ismi ögrenilemeyen bir yolcu da Metin Z.’yi kurtarmak için baraj gölüne atladi. Feribot görevlilerinin de yardimiyla Metin Z. baraj gölünden sag olarak çikarildi. Ilk müdahalesi feribotta bulunan saglik görevlileri tarafindan yapilan Metin Z. daha sonra çagrilan ambulansa bindirilerek Elazig’da tedavi altina alindi.

Jandarma olaya iliskin inceleme baslatirken, Metin Z.’nin kurtarilma anlari feribotun güvenlik kameralari tarafindan an be an kaydedildi.
Kaynak: İHA