Bijuteri Dükkaninda Ilginç Hirsizlik, Yüzükleri Agzina Koyarak Çaldi

Arnavutköy’de bir bijuteri dükkanina gelen hirsiz inceledigi yüzükleri agzina koyarak çaldi. Ilginç hirsizlik isyerinin güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi. Görüntülerde agzina yüzükleri koyan kisinin sonrasinda kollarina da ürün koyduktan sonra isyerinden çiktigi görüldü.

Bijuteri Dükkaninda Ilginç Hirsizlik, Yüzükleri Agzina Koyarak Çaldi
Olay geçtigimiz gün Arnavutköy Merkez Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde bulunan bijuteri dükkaninda gerçeklesti. Isyerine giren bir kadin ürünleri inceleme basladiktan kisa süre sonra tezgahta açik sekilde duran yüzüklere yöneldi. Bir müddet yüzükleri inceleyen kadin sonrasinda yüzükleri agzina koyarak çaldi. Ilginç hirsizlik isyerinin güvenlik kamerasi tarafindan görüntülenirken, iddiaya göre hirsizliga devam eden kisi kollarina ve kiyafet içlerine de ürünler koyarak isyerinden çikti.

“Kendi sagligi içinde tehlikeli bir is yapmis”

Yasananlarla alakali konusan isyeri isletmecisi Ebubekir Simsek, “Burada aslinda biz müsterilerimize hizmet vermek için ürünlerimizi açik sekilde tutuyoruz. Zaman zaman kötü insanlara da sahit olabiliyoruz. Ürünleri aliyormus gibi yapan kisi agzina saklayarak hirsizlik yapiyor. Biz bunu aksam kameralara bakarak anca fark ettik. Bu ürünler zaruri bir ihtiyaç degil buna tenezzül etmesi bizi çalinan maldan daha çok üzdü. Çok tuhaf bir olay agzina koyarak çalmasi kendisi için çok tehlikeli bir is yapmis. Ihtiyaci oldugunu söylese ve çocuguma alamiyorum dese yardimci olacaktik belki ama ben öyle oldugunu düsünmüyorum. Çünkü çalisanlarimizin da dikkatini dagitiyor ve baya profesyonel sekilde yaptigini görebiliyoruz. Iyi müsterileri rahatsiz etmeden bu tip insanlarin takip edilmesi gerekiyor meslektaslarim tarafindan bu isin caydirici olmasi açisindan” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA