Bebegini Bogarak Öldürdü, 4 Yasindaki Çocugunu Da Bogmaya Çalisti

Antalya’nin Gündogmus ilçesinde psikolojik sorunlari oldugu ögrenilen anne, 1 yasindaki bebegini bogarak öldürdü. Annenin bogmaya çalistigi 4 yasindaki çocugu ise esinin müdahalesi ile kurtuldu. Gözaltina alinan anne tutuklandi.

Bebegini Bogarak Öldürdü, 4 Yasindaki Çocugunu Da Bogmaya Çalisti
Olay, Gündogmus’un Balkaya Mahallesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre, isten eve dönen Fatih U. (37) bir odanin kapisinin kilitli oldugunu fark etti. Dini nikahli esi Burcu Ç.’e (30) seslenen Fatih U., içeriden garip seslerin gelmesi üzerine kapiyi kirarak açti. Odadaki manzara karsisinda dehsete düsen Fatih U., esinin 1 yasindaki bebekleri Miraç Ç.’yi öldürdügünü, 4 yasindaki Muhammet Efe D.’yi de öldürmeye çalistigini gördü. Ihbar üzerine olay yerine jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri 1 yasindaki Miraç’in hayatini kaybettigini belirlerken, 4 yasindaki Muhammet Efe D.’yi tedavi altina aldi. Tedavisi tamamlanan Muhammet Efe D., Aile ve Sosyal Politikalar Bakanligi tarafindan alinarak yetistirme yurduna yerlestirildi. Küçük Miraç’in cenazesi ise otopsi yapilmak üzere Adli Tip Kurumu Antalya Grup Baskanligi’na gönderildi.

Öz çocugunun birini öldürüp, digerini öldürmeye çalisan Burcu Ç. sorgusunun ardindan sevk edildigi adliyede tutuklanarak cezaevine gönderilirken, esi Fatih U. adli kontrol sartiyla serbest birakildi. Burcu Ç.’nin daha önce iki evlilik yaptigi, psikolojik sebeplerden dolayi ilaç kullandigi ve çevresi ile zaman zaman tartistigi ileri sürüldü.
Kaynak: İHA