Depremzede Misafirler Bir Araya Geldi

Tepebasi Belediyesi’nin Melih Savas Yasam Köyü’nde misafir ettigi depremzede vatandaslar kahvalti programinda bir araya geldi.

Depremzede Misafirler Bir Araya Geldi
Tepebasi Belediyesi, yasanan deprem felaketlerinin ardindan yaralarin sarilmasi için çalismalarini sürdürüyor. Bu çerçevede Melih Savas Yasam Köyü’nün kapilarini depremzede vatandaslara açan Tepebasi Belediyesi, ayni zamanda bir otelde konuk ettigi vatandaslar için kahvalti programi düzenledi.

Bulusmaya CHP Eskisehir milletvekilleri Utku Çakirözer ve Jale Nur Süllü’nün yani sira Tepebasi Belediye Baskan yardimcilari ve meclis üyeleri ile hemsehri derneklerinin temsilcileri de katildi.

Depremde yasamini yitiren vatandaslar ve Çanakkale sehitleri için okunan dualarin ardindan Tepebasi Belediye Baskan Yardimcisi Fikriye Güven Zaptiye, “Sehrimize, gönlümüze hos geldiniz. Sizlere Ahmet Baskanimizin sevgilerini iletiyorum. Belediye olarak ilk günden beri elimizden gelen tüm destegi vermeye çalisiyoruz. Birlik ve beraberlik ile her seyin üstesinden gelecegimize inaniyorum” dedi.

CHP Eskisehir Milletvekili Utku Çakirözer ise, “Aslinda biz sizleri daha güzel kosullarda sehrimizde agirlamak isterdik. Ama böyle nasip oldu. Geçmis olsun diliyoruz, sizlerin ailelerinizden, yakinlarinizdan, komsularinizdan kayiplariniz var, basiniz sag olsun diyorum. Ahmet Baskan’a da bu güzel dayanisma örnegi için tesekkür ediyorum. Sizlerin derdine kosturmak, bizim görevimizdir, boynumuzun borcudur. Bundan sonraki süreçte belediyemiz ve milletvekillerimiz ile sizin tüm sikintilarinizda yaninizdayiz. Bu bilinçle hareket ediyoruz” diye konustu.

CHP Eskisehir Milletvekili Jale Nur Süllü de, “Yasadiginiz aciya taniklik ettik. Ilk gün derhal bölgeye hareket ettik, sonrasinda yasanan depremleri de sizlerle birlikte yasadik. Bizim sehrimiz Eskisehir, sizlerin de bildigi gibi son derece konuksever bir merkezdir. Biz sizleri daha iyi vesileler ile agirlamak isterdik, ne yazik ki kosullar bunu gerektirdi. Biz tüm gücümüz ile yaninizdayiz, yaralarin sarilmasi için de elimizden geleni yapacagiz. Her türlü destek ve yardima haziriz” ifadelerini kullandi.

Depremzede vatandaslar da desteklerinden dolayi Tepebasi Belediyesi’ne tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA