Baskan Tören Açiklamasi 'Deprem Bölgesindeki Kardeslerimizin Yaninda Olmak Için Geri Dönecegiz'

Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan Afet Koordinasyon Baskanliginca bölgeye görevlendirilen Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, Adiyaman ve ilçesi Gölbasi’nda sürdürdügü 35 günlük çalismanin ardindan Altinordu’ya döndü. Baskan Tören, kisa bir sürenin ardindan deprem bölgesine döneceklerini söyledi.

Baskan Tören Açiklamasi 'Deprem Bölgesindeki Kardeslerimizin Yaninda Olmak Için Geri Dönecegiz'
Deprem bölgesinde yürüttügü çalismalarin ardindan geçici dönüs yapan ve Altinordu sokaklarinda esnaflar ve vatandaslarla bir araya gelen Baskan Tören, ayrica belediyenin sahadaki çalismalarini da yerinde inceledi. Vatandaslar, Adiyaman ve Gölbasi ilçesinde esi Ayfer Tören ile birlikte yürüttügü çalismalar için Belediye Baskani Askin Tören ve ekibine tesekkür etti.

Kisa süre içerisinde yeniden bölgeye dönecegini belirten Baskan Tören, Altinordu sokaklarinda yaptigi esnaf ve vatandas ziyaretinin ardindan yaptigi açiklamada, “Yüregimizin yarisini biraktik, binlerce yarali yüregi, yüregimizde getirdik. Tarifi imkansiz duygular içerisinde gönlümüzde hüzün, bolca hayir dua ve kardeslerimizin gönül dolusu selamlari ile bir ayi askin süredir deprem felaketinin yaralarini sarmak ve acilari paylasmak için bulundugumuz Adiyaman ili ve Gölbasi ilçesinden kisa süreligine sehrimize döndük. Sehrimizin huzur ve kardeslik kokan sokaklarinda, caddelerinde esnaflarimiz ve vatandaslarimiz ile selamlastik, hallestik. Özledigimiz memleket havasi ve hemsehrilerimizin hayir dualari ile tazelenip, kardeslerimizin yaninda olmak üzere yeniden bölgeye dönecegiz insallah” dedi.

Altinordu Belediyesi’nin 24 saat sicak yemek hizmeti ve bölgedeki diger çalismalari devam ediyor.
Kaynak: İHA