43 Yabanci Ögrenciden Baskan Akçadurak'i Ziyaret

Kütahya’nin Gediz ilçesinde yabanci ögrenciler Belediye Baskani Muharrem Akçadurak’i makaminda ziyaret ettiler.

43 Yabanci Ögrenciden Baskan Akçadurak'i Ziyaret
Kütahya Dumlupinar Üniversitesi Türkçe Ögretim Merkezi’nde (TÖMER) egitim gören 43 farkli ülkeden 43 ögrenci oryantasyon programi çerçevesinde Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak’i ziyaret etti.

Baskanlik makaminda düzenlenen ziyarette; Gediz Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Ögretim Üyesi Mustafa Kavasoglu, DPÜ Uluslararasi Ögrenci Koordinasyon Uygulama ve Arastirma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Muhammet Yunus Sisman, Uluslararasi Ögrenci Koordinasyon Uygulama ve Arastirma Merkezi Müdür Yardimcisi Dr. Ögretim Üyesi Bünyamin Han, Gediz MYO. Müdür Yardimcilari Dr. Ögretim Görevlisi Müzeyyen Aygün, Ögretim Görevlisi Melahat Aydiner, Ögretim Görevlisi Aynur Egret, Ögretim Görevlisi Varis Zengin, Gediz Belediye Baskan Yardimcisi Sule Bilgili ve 43 farkli ülkeden 43 yabanci ögrenci katildi.

Ziyarette ögrencilerle tek tek tanisan Baskan Akçadurak; “Sizleri ilçemizde görmekten dolayi çok mutluyuz. Bu tür düzenlenen programlar, bölgemizin tanitilmasi adina önemli bir ziyaret. Nazik ziyaretleriniz için tesekkür ediyor, ögrenim hayatinizda basarilar diliyorum” dedi.

Ögrenciler Gediz’i çok begendiklerini dile getirerek, misafirperverlikleri, ilgi ve güzel sohbetleri için Baskan Akçadurak’a tesekkür ederek Asrin felaketi olarak nitelenen Kahramanmaras merkezli depremler için “Geçmis Olsun Türkiye” mesajlarini ilettiler.
Kaynak: İHA