Vanli Genç Girisimci Burak Durak'tan Gayrimenkul Hizmeti

Van’da genç girisimci Burak Durak, ev ve is yeri basta olmak üzere her türlü tasinmaz mal varliginin alim ve satiminin yapilacagi Best Finder Gayrimenkul Ltd. Sti’yi hizmete açti.

Vanli Genç Girisimci Burak Durak'tan Gayrimenkul Hizmeti
Kazim Karabekir Caddesi üzerindeki Tapu ve Kadastro Il Müdürlügü karsisinda hizmete baslayan Best Finder, her türlü gayrimenkul alim ve satisinin yaninda danismanlik hizmeti de sunuyor. Çalismalariyla ilgili açiklamada bulunan Best Finder Sahibi Burak Durak, daha önceki gayrimenkul tecrübelerine dayanarak böyle bir sirketi kurduklarini ifade ederek, “6 Subat’ta Kahramanmaras merkezli depremde ülke olarak çok etkilendik. Ben öncelikle depremde hayatini kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralilara acil sifalar diliyorum. Ülke olarak hepimize geçmis olsun. Bizler de daha önceki tecrübelerimize dayanarak, özellikle ev ve is yeri basta olmak üzere herhangi bir gayrimenkul alim veya satimi yapacak olan halkimiza en iyi hizmeti sunabilmek adina yola çiktik. Best Finder, ‘en iyi bulucu’ anlamina geliyor. Bu çerçevede Best Finder, sadece alim satim degil ayni zamanda vatandaslara, en iyi eve ya da arsaya nasil sahip olabilecekleri konusunda danismanlik hizmeti de sunuyor” dedi.

Ev alirken ya da satarken müsterilerine dikkat etmeleri gereken konular hakkinda bilgi sunduklarini belirten Durak, “Bizler öncelikle ev ya da arsayi buldugumuz bölgelerde önce zemin arastirmasini yapiyoruz. Ilgili kurumlardan onay aldiktan sonra analizini yapip, ondan sonra yapimina basliyoruz. Bizler müsterilerimize A’dan Z’ye kadar yani tapudan belediyeye, bankalara kadar gerekli tüm destegi sagliyoruz. Best Finder Gayrimenkul olarak deneyimli ve alaninda uzman ekibimizle birlikte kurumsal ya da bireysel müsterilerimiz adina tüm gayrimenkul çesitleri için alim, satim ve kiralama alternatiflerini Van’da degerli müsterilerimize sunmaktayiz. Evinizi bize emanet edin, sizin için en güvenilir hizmeti sunalim. Satilik veya kiralik yüzlerce ev, Best Fiyder Gayrimenkul ile sizleri bekliyor. Bizlerle ev sahibi olan yüzlerce aile ortamina sizler de katilin. Hayalinizdeki yatirimi en hizli sekilde yapabilmek için bizlere instagram sayfamiz ‘bestfinder0_gayrimenkul’ ve 0545 163 0312 ve 0 432 503 3144 iletisim numaralarimizdan ulasabilirsiniz. Hayallerinizi Best Finder Gayrimenkul ile harekete geçirin” ifadelerini kullandi.

Son zamanlarda artan kira fiyatlarina da deginen Durak, “Geçtigimiz günlerde astronomik kira zammi yapan ev sahiplerine 2 ila 5 yil arasi hapis cezasi olacagi yönünde haberler çikti. Tabi bu iyi bir karardir. Bunu firsatçiliga dönüstürenler için bu ceza azdir bile. Bizler katiyen firsatçiligin her türlüsüne karsiyiz. Özellikle de insanlarin en temel ihtiyaçlarindan biri olan barinma noktasinda. Bizler bu minvalde yola çiktik. Vatandaslarin bütçesine göre en iyi ve en dogru imkanlari kendilerine sunacagiz. Bu çerçevede ev, is yeri, arsa, tarla gibi her türlü gayrimenkul alim veya satiminda bulunacak vatandaslarimizi ofisimize bekliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA