Deprem Bölgesi Için 500 Bin TL Bagista Bulundu

Kahramanmaras Pazarcik merkezli olan ve çevre bir çok ili de etkileyen 7.7. siddetindeki depremin ardindan baslatilan yardim kampanyasi çerçevesinde Aydinli Kamil Özmen isimli vatandas da Aydin Valiligi’ne gelerek 500 bin TL bagisladi.

Deprem Bölgesi Için 500 Bin TL Bagista Bulundu


Kahramanmaras’in Pazarcik ilçesinde meydana gelen 7.7 siddetindeki depremin ardindan tüm Türkiye’de oldugu gibi Aydin’da yardim kampanyasi baslatildi. Birçok Aydinli kent meydanina kurulan stantlara giysi, battaniye, çocuk ve hasta bezi gibi çesitli desteklerde bulunurken, Kizilay Kan Bagisi Merkezi’nin önünde de uzun kuyruklar olustu.

"Yardimlasarak zor günleri hep birlikte asacagiz"

Bazi vatandaslar da deprem bölgesi için nakdi yardimda bulundu. Nakdi yardimda bulunanlarin arasinda emekli Kamil Özmen de yer aldi. Özmen, Aydin Valisi Hüseyin Aksoy’u makaminda ziyaret ederek deprem bölgesi için 500 bin TL destek verdi. Konuyla ilgili Aydin Valisi Hüseyin Aksoy tarafindan sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, "Kahramanmaras Pazarcik merkezli olan ve çevre bir çok ili de etkileyen 7,7 siddetindeki depremde zarar gören vatandaslarimiza destek amaciyla 500.000 TL yardim yapan emekli Kamil Özmen amcamiza çok tesekkür ediyorum. Yardimlasarak zor günleri hep birlikte asacagiz" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA