Latmos'a Yilin Ilk Kari Düstü, Kartpostallik Görüntüler Ortaya Çikti

Dogal peyzaji ve kaya resimleri ile Aydin’da önemli bir yere sahip Latmos’a yilin ilk kari düstü. Ortaya kartpostallik görüntüler çikarken, fotograf sanatçisi Yücel Sevingül ise Latmos’un essiz güzelligini havadan görüntüledi.

Latmos'a Yilin Ilk Kari Düstü, Kartpostallik Görüntüler Ortaya Çikti


Doga güzellikleri ile birçok yaban hayatina ev sahipligi yapan Aydin’da dogal peyzaji ve tarihi dokusu ile dikkat çeken Latmos, gün geçtikçe cazibesini artirmaya devam ederken, doga fotografçilarinin da rotasinda yer aliyor. Önemli kaya resimleri ile tarih öncesi dönemlere ev sahipligi yaptigi bilinen Latmos’a yilin ilk kari düserken, ortaya çikan görüntüler ise mest etti. Dogal peyzajin beyaza bürünmesi ile olusan kartpostallik görüntüler, egitimci ve fotograf sanatçisi Yücel Sevingül tarafindan havadan görüntülendi. Tarih ile doganin iç içe yasadigi Latmos’un beyaz gelinlikli halinin göründügü kareler de görenlerde hayranlik uyandirdi.

Egitimci ve fotograf sanatçisi Yücel Sevingül; “Latmos daginda yilin ilk kar yagisi oldu ve Latmos, beyaz gelinligini giydi. Gördügünüz gibi manzara muhtesem" diyerek geç de olsa kis manzarasini görmenin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.

Kaynak: İHA