Baskan Çakin, KKTC'nin Gururu GÜNSEL B9'u Test Etti

Bir dizi program için KKTC’ye ziyarette bulunan Usak Belediye Baskani Mehmet Çakin, Kibris’in yeri otomobili GÜNSEL B9’un direksiyonuna geçti.

Baskan Çakin, KKTC'nin Gururu GÜNSEL B9'u Test Etti
Geçtigimiz günlerde Usak ve Usak Halisi’nin tanitimi için Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) giden Usak Belediye Baskani Mehmet Çakin, burada çesitli ziyaretlerde bulunurken çesitli programlar da düzenledi.

Programlar kapsaminda Baskan Mehmet Çakin ve beraberindeki heyet, Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti’nin gururu; yerli ve milli otomobil GÜNSEL B9’u denedi. Direksiyona geçen Usak Belediye Baskani Mehmet Çakin test sürüsü gerçeklestirdi, aracin performansi ve konforuna isaret etti. Usak Belediye Baskani Mehmet Çakin, sürüs sonrasinda GÜNSEL Yönetim Kurulu Üyesi Yalvaç Akgün’den aracin özellikleri ve devam eden seri üretim çalismalari hakkinda bilgi aldi.

Kisa süre içerisinde GÜNSEL’i yollarda görmek istediklerini söyleyen Çakin, “Böylesine basarili bir aracin Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti’nde gelistirilmis olmasindan büyük bir gurur duyuyoruz. GÜNSEL’in bu noktaya getirilmesinde emegi olan herkesi tebrik ederim” dedi.

Kaynak: İHA