Baskan Geyikçi Açiklamasi 'Finike'nin Çehresini Degisiyoruz'

Finike"de altyapi problemlerinin çözülmesinin ardindan kent estetigine dokunmaya baslayan Finike Belediyesi, kent mobilyalarini yeniledi. Yenilenen kent mobilyalariyla ilçeye modern bir görünün kazandirdiklarini ifade eden Finike Belediye Baskani Mustafa Geyikçi, “Finike’mizin çehresi degisiyor. Vatandaslarimizin konforlu ve kentten keyif alarak vakit geçirecegi sosyal alanlar olusturuyoruz. Ayni zamanda kent estetigimize yeni bir görünüm kazandiriyoruz” dedi.

Baskan Geyikçi Açiklamasi 'Finike'nin Çehresini Degisiyoruz'


Finike, Antalya’nin gerdanligidir

Ilk olarak sehir merkezinde bulunan Atatürk Parki, Mendirek ve sahil bandindaki kent mobilyalarinin degistirilmesiyle çalismalarin basladigini ifade eden Baskan Mustafa Geyikçi, “Finike’nin çehresini degistirmek için ilk dokunusu gerçeklestirdik. Finike, dogasi, denizi, tarihi ile Antalya’nin inci gerdanligidir. Bizler de bu gerdanligi hak ettigi güzellige kavusturmak ve vatandaslarimizin keyif alacagi bir kent ortaya çikarmak için çalismalarimizi tüm yogunluguyla sürdürüyoruz. Bu su an için bir baslangiç. Yapacagimiz degisiklikler ile kenti modern ve yeni bir görünüme kavusturacagiz. Hem mevcut projelerimizi hayata geçiriyor hem de yeni projeler üzerine çalismalarimizi devam ettiriyoruz. Tüm enerjimizi daha güzel ve vatandaslarimizin yüzünün gülerek keyif aldigi bir Finike için harciyoruz” seklinde konustu.



Kente 3 milyon liralik dokunus

Kasim ayinda yapilan ihale sonrasinda hizli bir biçimde çalismalarin baslatildigini ifade eden Baskan Mustafa Geyikçi, “Kentimize yaklasik 3 milyon liralik bir yatirim daha yapmis olduk. Vatandaslarimizin keyif alacagi bir kent için yatirimlarimizi sürdürüyoruz. Yakin bir zamanda çarsi merkezimiz de yeni isiklandirma ve aydinlatmalarina kavusacak. Çarsimizda yapacagimiz düzenleme ile bir cazibe merkezi olusturacagiz. Bunun yaninda Halk Pazari yenileme çalismamizda sona gelindi. Hasyurt meydan projemiz tüm hiziyla ilerliyor. Kisacasi sahil seridinden, çarsi merkezine, Turunçova’dan Hasyurt’a ilçemizin her alanina dokunuyor, güzellestiriyoruz. Tek amacimiz bizlere yakisan her vatandasinin mutlu oldugu bir Finike meydana getirmek” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA