Sinop Jandarmasi Bir Yillik Operasyonlarini Yayinladi

Sinop Il Jandarma Komutanligi, 2023 yili boyunca gerçeklestirdigi kaçakçilik ve organize suçlarla mücadele operasyonlarinin görüntülerinden olusan özel bir klibi yayinladi. Klipte bir yillik operasyondan görüntüler ve bilgiler yer aldi.

Sinop Jandarmasi Bir Yillik Operasyonlarini Yayinladi
Sinop Il Jandarma Komutanligi, 2023 yili boyunca gerçeklestirilen kaçakçilik ve organize suçlarla mücadele operasyonlarinin yer aldigi klibi yayinladi. 50 saniyelik videoda; bir yillik operasyonlardan görüntüler ve bilgiler paylasildi. Bir yilda 125 operasyon gerçeklestirilirken 450 süpheli gözaltina alindi. 5 organize suç örgütüne yönelik operasyon gerçeklestirildi.

Jandarma ekipleri yil boyunca uyusturucu tacirlerine de geçit vermedi. Gelen her ihbari titizlikle degerlendiren ekipler, basarili operasyonlarina devam etti. Uyusturucu tacirlerine yönelik operasyonlarda yaklasik 40 kilogram esrar, 427 gram metamfetamin, 5 bin 614 adet sentetik hap, 153 gram skunk, 1000 gram bonzai ele geçirildi. Bunun yani sira 3 bin 553 adet kök kenevir ele geçirildi. Alkol ve silah kaçakçilarina yönelik düzenlenen operasyonlarda ise 67 litre kaçak alkol, 23 adet tabanca, 23 adet av tüfegi ele geçirildi.

Sinop Il Jandarma Komutanligi tarafindan yapilan yazili açiklamada, “Mutlu sehir Sinop’ta yasayan vatandaslarimizin can ve mal güvenligi ile huzur ve esenligi için suç ve suçlularla mücadelesi kararlilikla devam edecektir” denildi.
Kaynak: İHA