Firtinada Uçan Çatinin Araçlarin Üstüne Düstügü Anlar Kamerada

Ordu’da aksam saatlerinde etkili olan firtina nedeniyle çatilar uçtu, araçlar hasar gördü. Bir binanin çatisinin uçma ani ise güvenlik kamerasina yansidi.

Firtinada Uçan Çatinin Araçlarin Üstüne Düstügü Anlar Kamerada


Il genelinde aksam saatlerinde baslayan rüzgar, bir süre sonra firtinaya dönüstü. Saganak ile birlikte etkili olan firtina sonra Altinordu ve bazi ilçelerde binalarin çatilari uçtu. Çati uçmalari sonrasi bazi mahalle yolari ulasima kapanirken, uçan çatilar ise park halindeki araçlara zarar verdi. Itfaiye, polis, Ordu Büyüksehir ve ilçe belediye ekipleri alanlarda çalisma baslatti.

Çatinin uçma ani kamerada

Altinordu ilçesi Durugöl Mahallesi’nde de 3 katli bir binanin çatisi uçtu. Çatidan kopan parçalar park halindeki 3 araca zarar verdi. O anlar güvenlik kameralari tarafindan kaydedildi. Görüntülerde çatinin koparak uçmasi ve ardindan araçlarin üzerine devrilmesi yer aliyor.

Altinordu ilçesinde galerici esnafi Bekir Ergen, kopan çati nedeniyle 3 aracinda hasar meydana geldigini söyledi.

Koray Kuru ise ilk olarak siddetli bir ses duyup korktuklarini, ardindan ise çatinin araçlarin üzerine düstügünü gördüklerini ifade etti.

Firtina nedeniyle ilin farkli ilçelerinde de agaç devrilmesi, çati uçmalari ve elektrik kesintileri meydana gelirken, suana kadar yaralanma ve can kaybinin olmadigi ögrenildi.

Ekiplerin çalismalari sürüyor.
Kaynak: İHA