TBMM Baskani Kurtulmus'tan Kuveyt'e Taziye Ziyareti

TBMM Baskani Numan Kurtulmus, Kuveyt Emiri Seyh Nevvaf el-Ahmed el-Cabir es-Sabah’in vefati nedeniyle bulundugu Kuveyt’te, yeni Emir Seyh Mesal el-Ahmad el-Cabir es-Sabah ile görüserek taziyelerini iletti.

TBMM Baskani Kurtulmus'tan Kuveyt'e Taziye Ziyareti
TBMM Baskani Numan Kurtulmus, Türkiye-Kuveyt Parlamentolar Arasi Dostluk Grubu Baskani ve AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, AK Parti Sanliurfa Milletvekili Ibrahim Eyyüpoglu ile Kuveyt’e geldi. Kurtulmus ve beraberindeki parlamento heyetini Kuveyt Uluslararasi Havalimani’nda Kuveyt Disisleri Bakani Seyh Salem el-Ahmed el-Cabir es-Sabah ile Türkiye’nin Kuveyt Büyükelçisi Tuba Nur Sönmez karsiladi.

Kuveyt’in yeni Emiri Seyh Mesal ile Kuveyt Uluslararasi Havalimani’nda bir araya gelen Kurtulmus, Kuveyt Emiri Seyh Nevvaf’in hayatini kaybetmesinden dolayi taziyelerini ileterek, Kuveyt halkina da bassagligi diledi.

TBMM Baskani Kurtulmus yaptigi açiklamada, “Kuveyt Emiri Seyh Nevvaf’in vefati üzerine geldigimiz Kuveyt’te, yeni Emir Seyh Mesal el-Ahmad el-Cabir es-Sabah’a, Sayin Cumhurbaskanimiz, sahsim ve milletimiz adina taziyelerimizi ilettik. Kiymetli aile efradina ve kardes Kuveyt halkina bassagligi ve sabr-i cemil niyaz ediyoruz. Merhum Seyh Nevvaf’a Cenab-i Allah’tan rahmet, Kuveyt Devleti’nin yeni Emiri Seyh Mesal’e üstün muvaffakiyetler diliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA