Dr. Günlük, Saha Çalisamlarina Basladi

Mugla’nin Milas ilçesinde belediye baskan aday adayligini ilk açiklayan isimlerden biri olan Doç. Dr. Mehmet Günlük, saha çalismalarina basladi. Siyaseti bir amaç degil halka hizmet için bir araç olarak gördügünü belirten Günlük, "Bugüne kadar hayalim olan her seye ulastim. Simdi de Milas ilçemiz ve halkimiz için olan hayallerimi gerçeklestirmek için yola çiktim. Vazife verilmesi halinde süreç kapsaminda adim atmadik köy, sikilmadik el birakmayacagiz" dedi.

Dr. Günlük, Saha Çalisamlarina Basladi


Milas merkezde bulunan 13, kirsaldaki köylerle birlikte ilçe genelindeki 132 mahallenin ziyaret programinda oldugunu belirten Doç. Dr. Mehmet Günlük, aday adyligi dolayisiyla Mugla Sitki Koçman Üniversitesi’ndeki ögretim üyeligi görevinden istifa edip CHP’den adaylik müracaatini yaptiktan sonra esi Yasemin Günlük ve ekip arkadaslari ile simdiden alan çalismalarina basladi.

Henüz adayligi kesinlesmemis olmasina ragmen çalismalara baslamasini "Inandigin yolda hiçbir seye kulak asmadan yürümek lazim" diye degerlendiren Günlük, "Benim amacim Milas’a ve Milas halkina hizmet etmek. Bu amaçla yola çiktik. Samimi olarak da çalismalarimiza basladik" diyerek hafta soununu ilçeye Bagli Bafa Mahallesi’nde vatandaslarla bir araya gelerek degerlendirdi.

Ilk olarak semt pazarini ziyaret edip hem pazarcilar hem de pazara alisverise gelen vatandaslarla hasbihal eden Doç. Dr. Mehmet Günlük, vatandaslardan gördügü yakin ve sicak ilgiyle adeta moral buldu. Mehmet Günlük’e zyaretleri sirasinda esi Yasemin Günkük ve ekip arkdaslari Avukat Melike Alkaya, Avukat Ergül Pozam ve önceki dönem Belediye Baskan Yardimcisi Faik Karagöz de esilk etti. Sabah saatlerinde zyaretlere baslayan Günlük ve ekibi, programlarina aksama kadar devam etti.
Kaynak: İHA