Izmir'de Kalabaligin Ortasinda Silahli Saldiri Kamerada

Izmir’in Konak ilçesinde sokaktaki kalabaliga aldirmadan tartistigi kisiyi tabancayla vuran saldirgan, kisa sürede polis ekipleri tarafindan yakalandi. Meydana gelen silahli saldiri ani ise bir is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye görüntülendi.

Izmir'de Kalabaligin Ortasinda Silahli Saldiri Kamerada


Olay dün saat 17.00 siralarinda Yenigün Mahallesi Fevzipasa Bulvari’nda bulunan bir is yerinin önündeki kaldirimda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre iki grup arasinda çikan tartisma büyüyerek kavgaya dönüstü. Bu esnada A.F. adli bir süpheli, karsi taraftan G.K.’yi kaldirimda kalabaliga aldiris etmeden, tabancayla vurarak yaraladi. Olay sonrasi kaçmaya çalisan saldirgan, olay yerine gelen polis ekipleri tarafindan kiskivrak yakalandi. Tabancayla vurularak yaralanan G.K. ise olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi. Yaralinin hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenildi.

Silahli saldiri kamerada

Öte yandan meydana gelen silahli saldiri ani, bir is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi. Görüntülerde A.F.’nin G.K.’yi yakin mesafeden önce bacagindan vurdugu daha sonra da arkasindan ates açtigi anlar yer aldi. Görüntülerde ayrica silah seslerini duyan vatandaslarin yasadigi panik ani da görüntülendi.

Polis ekiplerince gözaltina alinan A.F.’nin emniyetteki islemlerinin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA