Otomobil Içerisinde Dalgalarin Hedefi Olan Artvinli Genç Yasadigi Korku Dolu O Anlari Anlatti

Artvin’in Kemalpasa ilçesinden Hopa’ya arkadasinin kullandigi otomobil ile seyir halinde giderken cami açik pencereden dalgalari cep telefonu ile görüntüleyen, dalgalardan korkuya kapilip yola çikanlara uyarilarda bulunan ve o sirada aracin açik penceresinden giren dalgalara maruz kalan 22 yasindaki Cenker Koyuncu, yasadigi korku dolu o anlari anlatti.

Otomobil Içerisinde Dalgalarin Hedefi Olan Artvinli Genç Yasadigi Korku Dolu O Anlari Anlatti
"Dalgalar arabayi hareket ettiriyordu" diyen Cenker Koyuncu, “Sarp Gümrük Kapisinda islerim vardi. Onlari hallettikten sonra arkadasimin kullandigi araçla Hopa’ya gelirken siddetli yagis basladi.

Kemalpasa-Hopa arasinda bazi araçlar durmustu. Telefonla video çekip arkadaslara atmak istedim. Çünkü yol kötüydü, ’Yolu kullanacak olan varsa kullanmasin’ diye. O sirada büyük bir dalga vurdu bize. Arabanin içi su doldu. Arabanin altini da vurduk. Hizli sekilde oradan uzaklastik. Birkaç metre ileride daha büyük sorunlu alan vardi. Tir da yolda devrilmisti. Dalga gelirken çok korktum. Arabadan inmeyi de düsündüm. Dalga arabaya vurunca hareket ettiriyordu. Biraz ileride tir parki var orada durduk olayin sokunu atlatmayi bekledik. Arkadaslarla iletisime geçtik diger yerlerin durumunu ögrendik. Daha sonra ters seritten verilen yoldan devam ederek bölgeden ayrildik" dedi.

Videoyu arkadaslarina sosyal medya paylasim grubundan attigini ve oradan her yere yayildigini belirten Koyuncu "Daha önce böyle bir olayla karsilasmamistim bir daha karsilasmak istemem. Çok kötü bir olay kimsenin basina gelmesin böyle bir durum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA