Ticari Taksi Ile Otomobil Kavsakta Çarpisti Açiklamasi 4 Yarali

Tekirdag’in Çerkezköy ilçesinde ticari taksi ile bir otomobilin çarpismasi sonucu meydana gelen kazada 4 kisi yaralandi.

Ticari Taksi Ile Otomobil Kavsakta Çarpisti Açiklamasi 4 Yarali
Kaza, Tekirdag’in Çerkezköy ilçesi Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi 2. Cadde üzerindeki kavsakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 59 T 2537 plakali ticari taksi ile L.S. yönetimindeki 34 BCU 402 plakali araç kavsakta çarpisti. Kazada ticari taksi içerisinde bulunan 2 kadin yolcu ile taksi sürücüsü ile ticari araç sürücü L.S. yaralandi. Kazayi görenlerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine 112 saglik, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri, ticari takside bulunan kadin yolcular Z.A. ve F.H. ile birlikte araç sürücülerine yaptigi ilk müdahalenin ardindan yaralilari bölgedeki çesitli hastanelere sevk etti.

Herhangi bir olumsuz durum yasanmamasi için polis ekiplerince olay yerinde genis güvenlik önlemleri aldi. Hastaneye kaldirilan yaralilarin durumunun iyi oldugu ögrenilirken, kazayla ilgili baslatilan inceleme sürüyor.
Kaynak: İHA