Ünlü Ingiliz Is Adaminin Yolcu Gemisinin Isiklari Türk Bayragini Yansitti

Mugla’nin Bodrum ilçesine gelen Resilient Lady isimli dev yolcu gemisi, 2 bin 63 yolcu getirdi. Ünlü Ingiliz is adami, yazar ve ticari astronot Richard Branson’a ait geminin isiklari Türkiye Cumhuriyetin 100’üncü yili nedeniyle Türk bayragini yansitti.

Ünlü Ingiliz Is Adaminin Yolcu Gemisinin Isiklari Türk Bayragini Yansitti
Bahamalar bayrakli 277 metre boyunda 42 metre ünlü Ingiliz is adami, yazar ve ticari astronot Richard Branson’in ait Resilient Lady isimli kruvaziyer, yeniden Bodrum’a geldi. 2022 yilinda Italya’da insa edilen 710 milyon dolarlik dev yolcu gemisi, Yunanistan’in Rodos Adasi’ndan Bodrum’a demir atti. 2 bin 860 yolcu kapasiteli gemide agirlikli olarak Amerikali ve Ingiliz olmak üzere toplam 2 bin 63 yolcu ve bin 131 personel bulunuyor. Gemi, aksam saatlerinde Yunanistan’in Mikonos Adasi’na hareket etmeden önce geminin isiklari kirmizi, beyaza çevrildi. Içerisine ay yildiz isiklandirilan gemi Türkiye’nin yüzüncü yilini kutladi.

Ingiliz is adamindan jest

Kumbahçe ve pasa tarlasi sahilinden görülen dev gemiyi görenler o anlari fotograf çektirerek kayda aldi. Ünlü Ingiliz is adami, yazar ve ticari astronot Richard Branson’in talimatiyla geminin isiklarinin Türk bayragina çevrildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA