Hastanede Tiktok Yayini Açan Fenomene Doktor Dayagi

Tiktok’ta yayinlar yapan genç, Istanbul’da gittigi özel hastanede doktor tarafindan darp edildigini iddia etti. Gencin dövüldügü an öncesi yayini açmasi dikkat çekti.

Hastanede Tiktok Yayini Açan Fenomene Doktor Dayagi
Olay, geçtigimiz günlerde Avcilar’da yasandi. Alinan bilgiye göre, Tiktok’ta yayinlar yapan Bekircan Kartal (22), mide bulantisi için Avcilar Vera Tip Merkezi’ne basvurdu. Hastanede serum takilan Kartal, iyi oldugunu takipçilerine duyurmak için canli yayin baslatti. Iddiaya göre, bu esnada Bekircan Kartal’a takilan serumdan kan akmaya basladi.

Duruma tepki gösteren Kartal, hastanedeki doktora ne kadar ödeme yapmasi gerektigini sordu. Kartal’a serum için 730 TL ödeme yapmasi gerektigi söylendi. Fiyati yüksek bulan Kartal, ödemeyi polis esliginde ve evraklari görerek yapmak istedigini iletti. Iddiaya göre, bu sözler karsisinda öfkelenen doktor, Bekircan Kartal’a tokat ve tekme atip küfür etti.

Olayla ilgili konusan Bekircan Kartal, "Serumumu 10 dakikada bitirtip canli yayini bitirmemi istedi doktor. Hastaneden gitmemi istediler. Kocaman bir serum 10 dakika içinde o kadar çabuk bitemez" dedi.

Serum için yüksek bir fiyat istendigini söyleyen Kartal, "Ben de bunu polis ve saglik bakanligi elemanlariyla verebilecegimi söyledim. Sonra doktor sinirlendi ve aileme, sahsima küfür etti. Sirtima tekme ve yüzüme tokat atti. Canli yayini kapatmami istedi, telefonuma vurdu. Olay yerine polis geldi ama hastane içindeki kamera görüntülerini silmisler ve E-nabiz’dan baktim doktorun ismini degistirip kadin bir isim yazmislar" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA