Fevkani Köprüsü'nü Inceleyen Hacibektasoglu, 'Fevkani Köprüsü'nün Yikim Çalismalari Baslamistir'

Zonguldak Valisi Osman Hacibektasoglu, Il Emniyet Müdürü Sinan Ergin, Zonguldak Belediye Baskani Ömer Selim Alan, AK Parti Il Baskani Mustafa Çaglayan, Fevkani köprüsünde inceleme yapti.

Fevkani Köprüsü'nü Inceleyen Hacibektasoglu, 'Fevkani Köprüsü'nün Yikim Çalismalari Baslamistir'
Vali Hacibektasoglu, Baskan Alan’dan çalismalar halkinda bilgiler aldi. Inceleme sonrasinda açiklama yapan Vali Osman Hacibektasoglu, “Arkadaslar 1 Ekim itibariyle Fevkani Köprüsünde köprü esnafi burada takiye çalismalari basladi.

Dün bugün itibariyle köprüyü temizleme yikim çalismalari devam edecek. Suanda esnafa gösterilen Elmas Park’ta çalismalar sürüyor. Bir yandan da tasinan esnaflarimiz var. Istasyon Soguksu Acilik ayaginda çalisma baslayacak. Yarindan itibaren is güvenligi tedbirleri en önemli konu o. Çalisan bölgenin insandan arindirilmasi. Sürekli gözetlenmesi bariyerlerle kapatilmasi. Is güvenligi alinacak. Sabah itibariyle trafik kapatildi. Sabah 8:30-10:00 arasi bir sorun oldu. Aksam üzerinde sikinti oldu. Ama bekledigimi den az. Bu da her ne kadar duyurulmus olsa da insanlarin aliskanliklari var. Bu da yarin daha sonra ki günler az olacak. Emniyet müdürümüz emniyet müdür yardimcisi baskanimi baskan yardimcimiz gözümüz burada olacak. Kazasiz belasiz yikilarak temizlenecek. Esnafimiz tasinmamin getirdigi zorluklar var. Bir süre sonra Elmas Park’a gidecegiz Fevkani esnafiyla sizle çayimizi içecegiz” dedi.

Kaynak: İHA