Boynundan Vurulan 7 Aylik Hamile Kadin Hayatini Kaybetti

Tekirdag’in Çerkezköy ilçesinde meydana gelen silahli kavgada 7 aylik hamile kadin hayatini kaybetti.

Boynundan Vurulan 7 Aylik Hamile Kadin Hayatini Kaybetti
Olay, Tekirdag’in Çerkezköy ilçesi Baglik Mahallesi Kümeevler Mevkii’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; aksam saatlerinde yasanan olayda odun indirme sirasinda S.D ile S.C arasinda kisa süreli tartisma yasandi. Yasanan tartismanin kavgaya dönüsmesi sebebiyle 17 yasindaki S.D evinden aldigi pompali tüfekle mahallede tartisma yasadigi S.C’ye ates etmeye basladi.

Tüfekten çikan saçmalardan birisi S.C’nin omzunu siyirirken, saçmalardan birisi de bu esnada evinin önünde oturan 7 aylik hamile 22 yasindaki Sedanur Güven’in boyun kismina isabet etti.

Hamile kadin birden yere yigildi

Aldigi kursun darbesi ile bir anda kanlar içinde kalan Güven, olay yerindeki vatandaslar tarafindan Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldirildi. Pompali tüfekle dehset saçan, S.D ise olay yerinden kaçti. Hastaneye kaldirilan hamile kadin yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamazken, bebek ise yapilan basarili operasyonla kurtarildi. Polis ekipleri olayla ilgili genis çapli sorusturma baslatti. Cinayet süphelisi S.D.’yi yakalama çalismalarinin ise sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA