Kazdaglari Cam Seyir Terasinda 100. Yilda 100 Gençle Doga Yürüyüsü Etkinligi Yapildi

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kurulus yil dönümü etkinlikleri dahilinde Ilçe Gençlik ve Spor Müdürlügü ve Balikesir Büyüksehir Belediyesi isbirligi ile Kazdaglari Altinoluk Cam Seyir Terasinda “100. Yilda 100 Gençle Doga Yürüyüsü” etkinligi gerçeklestirildi.

Kazdaglari Cam Seyir Terasinda 100. Yilda 100 Gençle Doga Yürüyüsü Etkinligi Yapildi
Edremit Kaymakami Ahmet Odabas, esi Ayse Odabas, kurum amirleri ve gençler ile birlikte Altinoluk Sahinderesi Cam Seyir Terasindan baslayarak belirlenen yürüyüs rotasinda “100. Yilda 100 Gençle Doga Yürüyüsü ” etkinligine katildi.

Yürüyüsten sonra açiklama yapan ve Cumhuriyetin 100. yili kutlamalari çerçevesinde ilçedeki faaliyetlere tüm hiziyla ile devam edildigini belirten Kaymakam Odabas, birçok zorluklari asarak tarihte izler birakan, birlik ve beraberlik ruhu ile Cumhuriyeti kuran bir ecdadin torunlari olarak, yeni nesillere yüzyilini dolduran bir Cumhuriyeti, güzel bir miras olarak birakmak istediklerini ifade etti.

Bu çerçevede Cumhuriyetin önemini vurgulamak ve hatirlatmak amaciyla gençlerle birlikte hem spor yapip, hem de farkindalik olusturulmasi amaciyla bu etkinligin gerçeklestirildigini belirtti.

Katkilarindan dolayi Balikesir Büyüksehir Belediyesine ve Ilçe Gençlik ve Spor Müdürlügüne tesekkür eden Kaymakam Odabas, programda emegi geçen herkese tesekkür etti.
Kaynak: İHA