Türk Bayragini Koparip Yere Atan Kadin Ruh Ve Sinir Hastaliklari Hastanesine Sevk Edildi

Antalya’nin Alanya ilçesinde bir kadin, giyim magazasina asili Türk bayragini asagi indirip üzerine basti. Akli dengesinin yerinde olmadigi anlasilan kadin, adli kontrol sartiyla ruh ve sinir hastaliklari hastanesine sevk edildi.

Türk Bayragini Koparip Yere Atan Kadin Ruh Ve Sinir Hastaliklari Hastanesine Sevk Edildi
Alanya ilçesinde akli dengesi yerinde olmayan F.U. isimli kadin, Atatürk Caddesi Bostancipinari Kavsagi’nda bulunan bir giyim magazasinin önünde Cumhuriyetin 100. yili için asilan Türk bayragini asildigi yerden sökerek, ayaginin altinda çignedi. Olay ani güvenlik kameralarina anbean yansidi. Olayin ardindan harekete geçen Alanya Emniyet Müdürlügü ekipleri, kimligini tespit ettikleri kadini yakalayarak gözaltina aldi. Yapilan ilk incelemede kadinin akli dengesinin yerinde olmadigi anlasildi.

“Hala o stresi yasiyorum”

Olayin yasandigi ani anlatan dükkan çalisani Nesrin Ercömert, “O an oturuyordum dükkanda. Bir de baktim astigimiz bayragin mangallari yere düstü o an. Disari çiktim, baktim bayrak yerde ama oradan gelene kadar bir bayan geçti. Aklimdan geçmedi degil, acaba o mu onu yapti diyerekten çiktim. Çocuklar bayragi verdi, dedi ki, ’Abla o bayan yapti’. Dükkanda kimse yoktu. Hani dükkanda birisi olsaydi farkli seyler olabilirdi. Yani o gün bugün hala o stresi yasiyorum. Ne diyebilirim?” dedi.

Olay anini anlatan bir vatandas da, “Bayragi yere atip gitti. Kadinin akli dengesinin yerinde olmadigini söylüyorlar. Akli dengesi yerinde birisi degil. Biz de bayragi yerden alip is yerine geri verdik. O an millete el kol hareketi de yapiyordu” diye konustu.

Yakalanarak adliyeye sevk edilen F.U., adli kontrol sartiyla ruh ve sinir hastaliklari hastanesine sevk edildi.
Kaynak: İHA