Saglik Bakanligi'ndan Cumhuriyetin 100. Yilina Özel Fotograf Sergisi

Saglik Bakanligi tarafindan Cumhuriyetin 100. yili münasebetiyle 81 ilde ve 16 sehir hastanesinde saglik alanindaki gelismelerin anlatildigi “100 Yildir Ayni Ask ve Heyecanla” temali fotograf sergisi düzenlendi.

Saglik Bakanligi'ndan Cumhuriyetin 100. Yilina Özel Fotograf Sergisi
Cumhuriyetin 100. yili münasebetiyle Saglik Bakanligi tarafindan 81 ilde ve 16 sehir hastanesinde “100 Yildir Ayni Ask ve Heyecanla” temali bir fotograf sergisi düzenlendi.

Ziyaretçilerin ilgiyle takip ettigi sergide, Cumhuriyetin ilk yillarindan itibaren görev yapan saglik çalisanlarinin mücadelelerine dair çok sayida siyah beyaz fotograf karesi vatandaslarla bulustu. Serginin 27 Ekim-3 Kasim tarihleri arasinda halkin ziyaretine açik olacagi ögrenildi.

Kartal Dr. Lütfi Kirdar Sehir Hastanesi’ndeki serginin açilisinda konusan Bashekim Prof. Dr. Recep Demirhan, "Cumhuriyetimizin 100. yili kutlu olsun. Insallah daha nice yüzyillara ülkemizin birligi, beraberligi ve bütünlügüyle ulasiriz. Bu sergi Cumhuriyetimizin yillariyla birlikte nereden nereye geldigimizi gösteren çok güzel fotograflarla donatilmis bir sergi. Herkesin bu sergiyi ziyaret etmesini temenni ederim. Hakikaten çok büyük gelisimler oldu. Bu gelisimleri bu sergiyle biz insanlarimiza göstermek istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA