Aydinfest Büyük Bir Coskuyla Basladi

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin Cumhuriyetin 100. yili etkinlikleri çerçevesinde düzenledigi Aydinfest, renkli görüntülerle basladi. Ilk gün Colorfest’le baslayan festivalde 60 bine yakin Aydinli Tekstik Park’i renk cümbüsüne döndürdü. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Cumhuriyetin 100. yilini coskuyla kutlamaktan dolayi çok mutlu olduklarini söyledi.

Aydinfest Büyük Bir Coskuyla Basladi


Festival ’Aydin’in Sultanlari’nin Colorfest’in startini vermesiyle basladi.

Binlerce Aydinlinin ayni anda renkli boyalarla baslayan eglencesi gece boyunca sürdü. Festivalin ilk gününde Colorfest sonrasi sevilen sanatçilar Dogukan Çimen, Günes ve sevilen grup Manga sahneye çikti. Cumhuriyeti ilelebet yasatacaklarini söyleyen Çerçioglu, "Cumhuriyetimizi bizlere armagan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarina minnettariz. Sehitlerimizi saygiyla aniyor, gazilerimizi minnetle hatirliyoruz. Yasasin Cumhuriyet" ifadelerini kullandi. Çerçioglu, 10 güne yayilan etkinliklerle Cumhuriyet Bayrami’ni kutlayacaklarini hatirlatti.

Üç gün sürecek olan festivalde yarin sirasiyla Aydin Büyüksehir Belediyesi Konservatuvari, Köfn ve Semicenk sahnede olacak. Festival heyecaninin zirveye çikacagi 27 Ekim Cuma günü ise Metin Erkoç, Sena Sener ve Ceza sahneye çikacak.
Kaynak: İHA