Zonguldak'ta 2 Bin Adet Bayrak Dagitildi

Zonguldak Belediye Baskani Ömer Selim Alan 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami nedeniyle esnaflara bayrak dagitti

Zonguldak'ta 2 Bin Adet Bayrak Dagitildi
Zonguldak Belediye Baskani Ömer Selim Alan, beraberinde AK Parti Merkez Ilçe Baskani Hüseyin Yildiz ile beraber esnaflari dolasarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami nedeniyle esnaflara bayrak dagitti.

2 bin adet bayrak dagitimi yapan Baskan Alan, esnaflardan ricada bulunarak Cumhuriyet Bayrami’nda bayraklari asmasini rica etti.

29 Ekimi cosku ile kutlamak için Türk Bayragi dagittiklarini ifade eden Zonguldak Belediye Baskani Ömer Selim Alan, "Evet degerli basin mensuplari meclis üyelerimizle beraber Gazipasa’da esnafimiza anli sanli Türk bayragimizi hediye ediyoruz. Malum yirmi dokuz Ekim’i kutsallarda yüzüncü yilini kutlamaya sayili günler kaldi. Biz tabii Her iki her esnafimizin her vatandasimizin evinde vardir ama yüzüncü yil olmasi vesilesiyle Cumhuriyetimizin ilk vilayeti Zonguldak’imizda. Daha bir heyecanli, daha bir cosku dolu yüzüncü yili kutlayalim karsilayalim istiyoruz. Bu sebeple de arkadaslarimizla beraber Gazipasa’daki esnaflarimiza iki bin adet Türk bayragini hediye ediyoruz. Vatandaslarimizi tabii yolda görüp iste onlara da hediye ediyoruz. Dedigim gibi her zamankinden daha coskulu, daha heyecanli gururla insallah pazar aksami bütün ülkede Türkiye Cumhuriyeti’nin bayrami. En büyük yirmi dokuz Ekim’de hep beraber üçüncü yili karsilayacagiz. Nice yüzyillara diyoruz. Cumhuriyetle dolu insallah nice birlikte, huzurlu, mutlu bayramlar kutlariz. Tabii tüm insanligin baris içinde, huzur içinde yasadigi, malum Filistin’deki kardeslerimiz su çekiyorlar. Iki parçalaniyor. Insallah bu tip acilarin bir an önce son buldugu daha güzel günler yasamak dilegiyle. Bizler de tabii dua ediyoruz. Dedigim gibi bu vesileyle de 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’ni tüm hemserilerimizi simdiden kutluyorum. Insallah cumhuriyet nice yillara hep beraber. Dedigim gibi huzur içinde, saglik içinde, baris içinde tüm insanlik beraber kutlariz" dedi.

Kaynak: İHA