(Düzeltme) Kocaeli'de Aile Katliami Açiklamasi 1 Ölü, 3 Agir Yarali

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde emekli uzman çavus, esini ve 2 çocugunu silahla vurduktan sonra intihara tesebbüs etti. 22 yasindaki ogul olay yerinde ölürken, anne-kiz ve baba agir yaralandi.

Olay, Donanma Mahallesi 4’üncü Sokak’ta bulunan 3 katli binanin 3’üncü katindaki dairede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, emekli uzman çavus N.A. bilinmeyen bir sebepten dolayi silahiyla esi Z.A ile çocuklari N.S.A. ve O.A.’ya (22) ates etti. N.A. daha sonra ayni silahla kendisini vurdu. Silah seslerini duyan komsular 112 Acil Çagri Merkezine ihbar verdi. Ihbar üzerine adrese saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerince ilk müdahalesi olay yerine yapilan N.A., Z.A. ve kizlari N.S.A. agir yarali olarak çevre ilçelerdeki hastanelere kaldirildi. Yapilan tetkiklerde O.A.’nin olay yerinde hayatini kaybettigi tespit edildi. O.A.’nin cenazesi otopsi yapilmak üzere morga götürüldü.

Olay yeri inceleme ekipleri sokakta ve dairede incelemelerde bulundu. N.A., Z.A. ve N.S.A.’nin saglik durumlarinin ciddiyetini korudugu kaydedildi.

Polis olayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA