Agri'da 'Insan, Insanin Gölgesinde Yetisir' Temali Seminerler Gerçeklestirildi

Agri’da aday ögretmenler, yöneticiler ve ögrencilere yönelik “Insan, Insanin Gölgesinde Yetisir” temali seminerler düzenlendi. Seminerlere Milli Egitim Bakanligi (MEB) Talim Terbiye Kurulu Üyesi Mehmet Baki Öztürk konusmaci olarak katildi.

Agri'da 'Insan, Insanin Gölgesinde Yetisir' Temali Seminerler Gerçeklestirildi
Agri Il Milli Egitim Müdürlügü ve Egitim-Bir-Sen Agri Subesi isbirligiyle gerçeklestirilen seminerler, il merkezi, Dogubayazit ve Patnos ilçelerinde farkli gruplara hitap etti. Aday ögretmenler, okul yöneticileri ve ögrenciler, Öztürk’ün tecrübe ve tavsiyelerini dinleme firsati buldu.

Öztürk, seminerlerde ögretmenligin önemine, ögrencilerin hayallerine, yöneticilerin liderligine ve egitimin gelisimine degindi. Öztürk, ögretmenlik mesleginin iz birakmak için yapilmasi gerekenleri anlatarak, “Ögrencinin gönlüne, yüregine imza atin!” dedi.

Öztürk, ögrencilere ise basarmak ve mutlu olmak için 4 el frenini indirmeleri gerektigini söyledi.

Öztürk, “Hayalim, hedefim, heyecanim, hareketim ve hayatim bunlarin neticesinde anlam bulacaktir” diye konustu.

Seminerlerin sonunda Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek ve Egitim Bir-Sen Agri Sube Baskani Süleyman Gümüser, Öztürk’e tesekkür ederek plaket ve hediye takdim etti. Kökrek, egitimde ögretmenliginin önemine vurgu yaparak, ögrencilerin iyi bir egitim almasi için ellerinden geleni yaptiklarini dile getirdi. Gümüser ise Egitim-Bir-Sen’in paydas olmanin sorumlulugunu paylasim ve hizmet üretmekte oldugunu belirterek, “El ele basariya” diyerek hizmetleri gerçeklestirmede elini uzatan herkese tesekkür etti.

Seminerlere katilan aday ögretmenler, yöneticiler ve ögrenciler ise Öztürk’ün sunumundan memnun kaldiklarini ifade ederek, kendisine tesekkür ettiler. Seminerlerin kendilerine çok sey kattigini söyleyen katilimcilar, Öztürk’ün tavsiyelerini hayatlarinda uygulamaya çalisacaklarini belirttiler.
Kaynak: İHA