Huzurevindeki Yaslilarin Oyun Havasi Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Edirne Huzurevi’nde Dünya Yaslilar Günü dolayisiyla düzenlenen programda hem duygu dolu anlar, hem de rengârenk birbirinden eglenceli anlar yasandi.

Huzurevindeki Yaslilarin Oyun Havasi Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Müzik ve eglence esliginde keyifli zaman geçiren huzurevi sakinleri, özel günleri dolayisiyla anin tadini çikararak arkadaslariyla bir araya gelmenin mutlulugunu yasadilar.

Programa katilan Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Bilgin Özbas, yaslilarin özel gününde onlari yalniz birakmadi. Huzurevi sakinlerinin mutlu anina ortak olan Özbas, onlara sarilarak, oyun havalarina eslik etti. Dünya Yaslilar Günü’nü kutlayan Özbas, herkesin bir gün yaslanacaginin unutulmamasi gerektigine dikkat çekti.

Dünya Yaslilar Günü dolayisiyla düzenlenen programa katilan Moriz Ritim Grubu, çaldigi sarki ve türkülerle kulaklarin pasini sildi. Söylenen sarkilara eslik eden huzurevi sakinleri, katilimcilari hem maziye götürdü, hem de duygulandirdi.

Moriz Ritim grubu adina konusan Pinar Ersaçmis, hep birlikte keyifli vakit geçirdiklerini ve yaslilarla birlikte güzel bir ani geride biraktiklarini söyledi.



Huzurevi sakinleri, bu anlamli etkinligi düzenleyen yetkililere tesekkür ederek, unutulmadiklarini ve toplumun bir parçasi olduklarini hissettiklerini söylediler.

“Çok mutluyuz”

Huzurevi sakinlerinden Sabriye Pehlivan, “Mutlu olmaz miyiz be kizanim, çok mutluyuz. Sag olsunlar, Allah razi olsun” dedi.



"Çok eglendik"

Huzurevi sakinlerinden Cavit Aksu ise eglendiklerini ve mutlu olduklarini ifade etti.



“Hepimizin ömrü uzun olsun”

Huzurevinde kalan Emin Hasan Güler, “Çok mutlu olduk, mutlulugumuza diyecek yok. Cenab-i Allah her günümüzü böyle güzel yapsin insallah. Hepimizin ömrü uzun olsun” seklinde konustu.



"Arkadaslarimizla bir araya geldik"

Özel günlerinde göbek attigini ve sarkilar söyledigini belirten huzurevi sakini Fatma Kunduraci, “Biz Trakyaliyiz. Bizim için çok neseli ve çok güzel bir gün oldu. Arkadaslarimizla bir araya gelerek görüstük” ifadelerini kullandi.

Huzurevi sakini Asya Kaçar da çok mutlu oldugunu söyledi.



Düzenlenen program günün anisina pasta kesilmesi ve Huzurevi sakinlerinden olusan koronun sahne almasinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA