Agri'da Jandarma Ekipleri Trafik Kurallari Hakkinda Ögrencileri Bilgilendiriyor

Agri’da, jandarma trafik ekipleri okullari ziyaret ederek ögrencilere trafik güvenligi ve trafik kurallari hakkinda bilgi veriyor. Bu sayede ögrenciler hem trafikte daha dikkatli olmayi hem de trafik kültürünü ögreniyor.

Agri'da Jandarma Ekipleri Trafik Kurallari Hakkinda Ögrencileri Bilgilendiriyor
Agri Il Jandarma Komutanligi trafik ekipleri, yeni egitim ögretim sezonunda ögrenci servislerini denetleyip okullari ziyaret ederek ögrencilerle bir araya geliyor. Ekipler, ekim ayi içerisinde 95 okulda ögrencilere trafik güvenligi, genel trafik kurallari, yaya geçidi, okul servis araçlarinda hareket tarzi, servis araçlarina binme ve inme konularinda egitim verdi. Tasimali egitim kapsaminda hizmet veren 750 okul servis aracini denetleyen ekipler, egitim ögretim dönemi içerisinde denetimlerini sürdürecek.

Jandarma trafik ekiplerinin verdigi egitimler, ögrenciler tarafindan ilgiyle karsilaniyor. Ögrenciler, trafik kurallarini uygulamali olarak gösteren ekiplerle soru-cevap seklinde etkilesime giriyor. Ekipler, ögrencilere trafik güvenligi ile ilgili brosürler ve hediyeler de dagitiyor.
Kaynak: İHA