TEM'de Sapagi Kaçirmamak Için Serit Degistiren Sürücü Kazaya Sebep Oldu Açiklamasi 3 Yarali

TEM Otoyolu Kocaeli geçisinde sapagi kaçirmamak için serit degistiren hafif ticari araç, kamyonete çarpti. Hasarli araçlari fark etmeyen bir panelvanin da karistigi zincirleme kazada 3 kisi yaralanirken, Ankara istikametinde trafik yogunlugu olustu.

TEM'de Sapagi Kaçirmamak Için Serit Degistiren Sürücü Kazaya Sebep Oldu Açiklamasi 3 Yarali
Kaza, TEM Otoyolu Kocaeli geçisi Dilovasi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinde ilerlemekte olan ve sürücüsünün ismi henüz ögrenilemeyen 42 ASM 265 plakali Ford marka hafif ticari araç, sapagi kaçirmamak için serit degistirdi. Araç, bu esnada sag seritten gelmekte olan Andrus T. kontrolündeki yabanci plakali kamyonetle çarpisti. Araçlar çarpismanin etkisi ile savruldu. Olaydan yaklasik 15 dakika sonra M.T. idaresindeki 41 AGU 868 plakali Iveco marka panelvan da kazaya karisti. Toplam üç aracin karistigi zincirleme trafik kazasi için bölgeye saglik, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekiplerce 3 yarali, ilk müdahalelerinin ardindan çesitli hastanelere kaldirildi.

Ankara istikametinde olusan trafik yogunlugu, araçlarin bölgeden kaldirilmasi ile normal seyrine döndü. Kazaya iliskin inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA