Kuzey Marmara Otoyolu'nda Feci Kaza Açiklamasi 2 Ölü, 1 Agir Yarali

Kuzey Marmara Otoyolu’nda bir otomobil, önce önünde giden araca, ardindan bariyerlere çarpti. Savrularak takla atan otomobildeki 2 kisi hayatini kaybederken, 1 kisi de agir yaralandi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda Feci Kaza Açiklamasi 2 Ölü, 1 Agir Yarali
Kaza, Kuzey Marmara Otoyolu’nda Kocaeli’nin Körfez ilçesi geçisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun’dan cenazeden döndükleri ve Tekirdag istikametine seyrettikleri ögrenilen Zekeriya B. idaresindeki 34 J 3507 plakali otomobil, önünde giden 16 BEE 13 plakali otomobile çarpti. Zekeriya B. yönetimindeki otomobil, ardindan refüjdeki bariyerlere çarparak yol kenarina savruldu. Toprak zemine çarparak takla atan otomobildeki sürücü Zekeriya B. ve Çetin B. agir yaralanirken, Fatma B. olay yerinde hayatini kaybetti. Araçta bulunan bir kisi ise kazadan yara almadan kurtuldu. Olay yerine saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Agir yarali olarak ambulansla hastaneye kaldirilan yaralilardan Çetin B. de tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Olay yerinde hayatini kaybeden Fatma B.’nin cansiz bedeni ise, cumhuriyet savcisinin incelemesinin ardindan hastane morguna kaldirildi.

Kaza nedeniyle bölgede uzun araç kuyruklari olustu. Jandarma ekipleri, trafik akisini üç seritten kontrollü olarak sagladi.
Kaynak: İHA